Va mai aduceți aminte de Bella din serialul „La bloc”? Ia uitați cum arată acum!

Alina Chivulescu a ajuns să fie adorată de mulţi români pentru rolul Bellei din serialul “La Bloc”, chiar dacă şi-a încercat norocul la 22 de ani în filme deocheate. Actriţa are acum 42 de ani, un look nou şi o siluetă demnă de invidiat.

alinachivulescucaine8În imagini puteţi observa că Bella din ”La Bloc” s-a vopsit blondă şi s-a tuns scurt. Cu siguranţă, mulţi fani nu au recunoscut-o având în vedere că şi-a schimbat radical look-ul şi că s-a ”ascuns” în spatele unor ochelari de soare fumurii. Alina Chivulescu are mare grijă de modul în care arată, reprezentând un exemplu pnetru femei la capitolul înfăţişare.

Dan Chişu şi Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte că timpul nu poate opri iubirea, atunci când sentimentele sunt sincere. S-au întâlnit când amândoi erau tineri şi în căutarea drumului potrivit în viaţă. Dan Chişu, cel care urma să fie poreclit “veşnicul burlac”, s-a îndrăgostit în tinereţe de Alina Chivulescu, după o complicată poveste de dragoste cu Manuela Hărăbor. Dan a rupt legătura cu Manuela după ce aceasta l-a anunţat că este însărcinată cu fiul lor, copil pe care Chişu nu a vrut vreodată să îl recunoască legal. Fiind prea tineri pentru o relaţie de lungă durată, Alina Chivulescu şi Dan Chişu s-au despărţit, dar s-au reîntâlnit pe platoul de filmare al filmului „#Selfie” în 2014 şi au făcut din nou echipă în continuarea peliculei. Au reînceput să-şi facă confidenţe şi a mai fost doar un pas până s-a reaprins flacăra iubirii între ei doi.

SURSA:Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *