Vai,ce umilință! Ce i-a făcut Salman Khan Iuliei Vîntur!

Iulia Vântur a fost nevoită să stea faţă în faţă cu fosta parteneră a iubitului ei, Salman Khan, ba chiar să o şi sărute! Vedeta noastră a făcut tot ce i-a stat în putinţă ca să-şi mascheze umilinţa la care a fost supusă de iubitul ei indian.

Scenele care i-au lăsat un gust amar Iuliei s-au petrecut în urmă cu câteva zile la unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului indian care a avut loc în New York. Salman Khan a urcat pe scenă şi, printre altele, a vorbit şi despre fosta lui iubită, Katrina Kaif. ”Singura zi de naştere pe care mi-o amintesc este cea a Katrinei. Ziua ei de naştere este pe 16 aşa că hai să-i cântăm ”la mulţi ani” chiar acum” a spus actorul, în aplauzele asistenţei.

Iulia Vântur a fost întrebată de o jurnalistă americană ce crede despre declaraţia actualului său iubit. ”O, da, la mulţi ani, am auzit că urmează ziua ei de naştere” s-a eschivat românca elegant.

Umilinţa însă abia avea să înceapă, căci după evenimentul public, Salman Khan a organizat o petrecere privată în penthouse-ul lui din New York, unde cele două femei s-au întâlnit. Chiar dacă a avut o strângere de inimă, Iulia Vântur a îmbrăţişat-o pe Katrina, a sărutat-o pe obraz şi i-a urat ”La mulţi ani”.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *