Vedeta PRO TV îşi ascunde soţul şi la un an de la nuntă! „Fata de la Meteo“ are o relaţie specială cu… verigheta ei!

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, este fără îndoială una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din showbiz-ul autohton.

Nici pe plan personal nu îi merge deloc rău. Magda Pălimariu şi bărbatul care i-a devenit soţ se iubesc de trei ani. Ceremonia a avut loc discret, la fel ca şi relaţia lor, prezentatoarea dorind să îl ţină departe de ochii presei şi ai publicului. Vedeta de la Pro TV s-a măritat în vara anului trecut cu iubitul ei, dar se fereşte să-i dezvăluite identitatea celui care i-a spus „da”.

Cu toate că de verighetă nu se desparte, Magda Pălimariu nu se
Cu toate că de verighetă nu se desparte, Magda Pălimariu nu se „lipeşte” deloc de soţ în public.

Discreţia prezentatoarei însă merge chiar mai departe de refuzul de a spune numele soţului, aceasta ferindu-se chiar şi de apariţiile la braţul celui care a dus-o în faţa altarului. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe Magda în timp ce mergea spre concertul faimoasei Sia, care a reuşit să umple din nou Piaţa Constituţiei, la doar câteva zile după concertul Rihannei. Frumoasa prezentatoare s-a bucurat de experienţă alături de o prietenă, spre surprinderea celor care s-ar fi aşteptat să o vadă împreună cu soţul ei.

Magda a preferat să se distreze la concertul Sia alături de o prietenă.
Magda a preferat să se distreze la concertul Sia alături de o prietenă.

Singurul semn care o dădea de gol că este căsătorită era verigheta prezentă pe deget, însă nici urmă de partenerul misterios! Cu toate că a trecut deja un an de la nuntă, iar relaţia lor pare să se consume fără probleme, motivul din spatele discreţiei excesive care o caracterizează în prezent pe Magda rămâne la fel de necunoscut precum felul în care arată cel care i-a devenit soţ. După ce a trecut printr-un eşec sentimental atunci când povestea ei de iubire cu “Piticu” din formaţia Simplu s-a terminat, este totuşi de înţeles decizia de a-şi ţine viaţa personală departe de luminile reflectoarelor.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *