Viaţă şi acordeoane. Cum petrec tinerii din lumea bună a Iaşului

Ziarele de cancan din Capitală alocă spaţii generoase vieţii de noapte, din cluburile de fiţe, cu personaje mondene. Dar Iaşul nu are mondenii săi? Ba bine că da. Tocmai din acest motiv, ne-am propus să-i aducem în prim plan şi pe tinerii noştri, pe nedrept neglijaţi de presa locală. Am plecat în această incursiune de la un singur nume: Robert Rădeanu, fiul omului de afaceri Constantin Rădeanu, proprietar, printre altele, al complexului comercial Egros şi al restaurantului „La Castel” din Breazu.

Fotografie de colecţie. Îi avem, de la stânga la dreapta, pe Octavian Mardarasevici, Alex Fenechiu şi Robert Rădeanu

Fotografie de colecţie. Îi avem, de la stânga la dreapta, pe Octavian Mardarasevici, Alex Fenechiu şi Robert Rădeanu

Prieteni, pe sprânceană
Printr-o simplă parcurgere a paginii de Facebook a lui Robert Rădeanu, aflăm care sunt pasiunile şi cercul de prieteni pe care-l frecventează. E îndrăgostit de motoare şi maşini (s-a fotografiat, bineînţeles, la volanul unui BMW), dar are şi prieteni unu şi unu, croiţi parcă pe măsura sa. Rădeanu junior îi are ca amici pe Constantin Adăscăliţei jr. (unul din fiii deputatului PSD cu acelaşi nume), pe Octavian Mardarasevici (fiul omului de afaceri Gabriel Mardarasevici), pe Alex Fenechiu, (fiul fostului ministru liberal Relu Fenechiu), dar şi pe feciorii Holicovilor (familie mare care deţine afaceri în agricultură, panificaţie, imobiliare, dar cu ramuri şi în administraţia publică locală).

Skin, în topul preferinţelor
Ei, trupa asta de bărbaţi tineri, frumoşi şi cu bani, frecventează, cum e şi logic, cele mai în vogă cluburi de noapte din Capitala Moldovei. Flăcăii se distrează la Skin, Fratelli, La Castel, Cafe Papillon etc. Pentru că părinţii au şi afaceri în domeniu, petrecerile au loc, din când în când, şi „La Castel”, restaurant aflat în proprietatea familiei Rădeanu, dar şi la baza Enpi de pe malul lacului Dorobanţi, a familiei Adăscăliţei. O petrecere nu e reuşită dacă la ea nu participă şi fete frumoase. Iar băieţii au avut grijă să se înconjoare de frumuseţi autentice. Dar despre relaţiile acestor tineri cu fetele din lumea bună a Iaşului, promitem să revenim, cu detalii, într-un număr viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *