Victor Becali a primit o veste cruntă în pușcărie! Poate rămâne lefter în două luni!

Urmărit de bănci pentru datorii de milioane de euro, Victor Becali are la dispoziție două luni să stingă litigiul, în caz contrar fiind amenințat cu executarea silită a bunurilor sale.

Fratele lui Giovani și soția acestuia au fost dați în judecată de o bancă pentru o datorie de peste 5 milioane de euro, iar instituția financiară a cerut executarea silită a celor doi, lucru acceptat de judecători. Aflat în închisoare, Becali a contestat executarea silită, iar magistrații i-au acceptat în parte cererea și au anulat o somație imobiliară. Banca a atacat decizia cu apel, iar la ultimul termen magistrații au amânat cauza.

Victor Becali a fost dat în judecată pentru că nu a plătit datoriile la bancă

Victor Becali a fost dat în judecată pentru că nu a plătit datoriile la bancă

Motivul: pentru stingerea pe cale amiabilă a litigiului. În aceste condiții, Victor Becali are la dispoziție două luni ca să facă ”pace” cu banca. Pe rolul instanțelor mai sunt înregistrate alte procese în care Becali contestă măsura executării silite în favoarea băncilor. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.Patru ani și opt luni de închisoare

Condamnații din Dosarul Transferurilor

Condamnații din Dosarul Transferurilor

Victor Becali se află în închisoare după ce a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. În acest caz au mai fost condamnați și Mihai Stoica, trei ani şi şase luni de închisoare, Cristi Borcea, şase ani şi patru luni de închisoare, Giovani Becali, şase ani şi patru luni, Jean Pădureanu, trei ani şi patru luni, Gică Popescu, trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, Gigi Neţoiu, trei ani şi patru luni, dar și George Copos, trei ani şi opt luni de închisoare. Victor a fost trimis recent în judecată alaături de fratele său și de Cristi Borcea, cei trei fiind acuzați că au mituit o judecătoare cu aproape 200.000 de euro ca să-i scape de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *