Voluntarii „Let’s do it”, premiaţi în stil hollywoodian

Voluntarii celei mai mari campanii de colectare a deşeurilor „Let’s do it România” au fost premiaţi în stil hollywoodian. Toţi participanţii la proiect din Regiunea de Nord-Est au fost premiaţi, joi seara, cu câte o diplomă, iar partenerii au primit un trofeu gravat asemenea starurilor de cinema.

Reprezentanţi din Iaşi, Bacău, Neamţ, Suceava şi Botoşani s-au arătat la festivitate mai mult decât mulţumiţi de rezultatele obţinute în urma ecologizării zonelor din Moldova dar şi a numărului mare de voluntari.

De la eveniment au lipsit cu desăvărşire autorităţile locale, invitate de către organizatori din timp, lucru care de altfel pare a fi obişnuit şi de înţeles, dacă ţinem cont de lenea care domneşte în instituţiile plătite cu bani publici.

Gala de premiere a avut loc la Hotel Select, motiv pentru care invitaţii au fost serviţi ca la carte, cu bucate alese special, iar ambientul a fost accesorizat cu mult bun gust de către firma „The Gathering”.

Reamintim că numai la Iaşi 8.701 voluntari au reuşitsă strângă, într-o singură i, 19.131 de saci de gunoi din zonele poluate, majoritatea participanţilor la campanie fiind elevi şi studenţi.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *