Vosganian are un lăudător profesionist pe facebook! Îl cunoașteți bine!

Îl mai țineți minte pe Gheorghe Tătaru? Știți care, ăla de a fost primar la Tîrgu Frumos pînă în 2012 și a pierdut alegerile la o diferența de voturi ce poate fi numărată și pe degete. Dupa atîta pauză, Tătaru revine, se pare, în politică. dar nu ca potențial candidat la vreo funcție anume, ci ca aplaudac al senatorului ALDE Varujan Vosganian. Ia citiți mai jos mîndrețe de postare la un discurs în Parlament al idolului său politic.

„Permiteți-mi să scriu și acum,după speech-ul de astăzi,de la acest eveniment politic important,că domnul deputat Varujan Vosganian a devenit,datorită multiplelor sale aptitudini și în special resurselor de cultură și rigoare intelectuală de care dispune,un orator de anvergura celebrilor Barbu Ștefănescu Delavrancea și Nicolae Iorga. Felicitări domnule deputat!”

Că Vosganian are vorbele cu el știam, dar Delavrancea, Iorga, domle, e ceva! Pe noi nu ne-ar fi dus mintea să facem comparațiile astea. Dar pe Tătaru , da. Dacă i-ați promis ceva, dați-i, că omul merită. Poate în felul ăsta la tura viitoare va asemuiește și cu Cicero. Na, că am zis-o!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *