Zâmbește, păsăricaaaaa!!! Fotografii necenzurate de la show-ul Deliei, interzise cardiacilor!

”Welcome to Deliria” a devenit un spectacol delirant pentru fanii care investit banii ca să o vadă pe Delia din primele rânduri. Body-ul din care stătea să plesnească pe formele ei apetisante  a dat palpitații crâncene privitorilor și a dezvăluit-o pe blondă în toată splendoarea intimităților ei.

delia

Aceste fotografii nu prea mai au nevoie de niciun comentariu și, probabil, nici nu veți citi ceea ce scriem noi aici, așa că vom continua să o facem așa cum credem noi de cuviință. Așadar, Deliria… pardon, Delia!

Blonda marcantă a showbizului nostru a susținut nu unul ci două spectacole la Sala Palatului. Practic, 8.000 de oameni au privit cu respirația tăiată zbânțuiala feselor ei și detaliile mult prea intime pe care costumația artistei nu doar că le-a relevat ci le-a și subliniat. Offf, latexul, bată-l vina, și rotunjimile Deliei, nu fac casă prea bună. Sau poate prea bună, ar zice unii. Ar fi interesant e aflat părerea divei în culpă. Dar să revenim… Cum spuneam, latexul. Delia a purtat un body de latex conceput pentru a se putea integra în toate ținutele schimbate în decursul spectacolului. Pesemne, din momentul în care l-a probat și l-a păstrat, silueta ei a suferit câteva modificări. deliaNu spunem că s-a îngrășat, Doamne, ferește! Se prea poate ca în decursul multelor săptămâni de antrenamente și repetiții ale coregrafilor incluse în show să se mai umflat mușchii pe ea. Altfel, nu ne putem explica de ce cea mai intimă zonă a trupului ei a trebui să se chinuie atât de tare în prinsoarea costumului de latex, care, practic, s-a mulat perfect, dezvăluind în detaliu zona anatomică pe care, în orice combinație, hainele ar trebui să o ascundă.

Nici dansatorii nu au ratat ocazia de a observa priveliștea, fericiții, de foarte aproape.

ANGE5352

Și, după ce și-a săturat privitorii cu panorama frontală și le-a încărcat imaginația cu filme dintre cele mai îndrăznețe, buna Delia le-a mai servit o porțile de palpitații. De data asta, de la spate. S-a întors și și-a pus fesele la treabă. Dar, ce atâta vorbărie?! Priviți și vă cruciți!

FOTO: Dumitru Angelescu

deliadelia

 

Sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *