Zece chestii tari despre SMILEY! La ce vârstă a făcut pentru prima oară sex

Smiley este, fără nicio îndoială, unul dintre cel mai îndrăgiţi cântăreţi din showbizul românesc, aşa că revista Spy a făcut o listă cu zece lucruri despre el pe care puţini oamenii le ştiu.

1. A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu, care l-a ajutat să scoată un album alături de prima trupă în care a cântat Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

2.  CRBL a fost cel care l-a convins să facă parte din trupa Simplu.

3. De primul sărut a avut parte în clasa a cincea, iar sex a făcut prima oară la 15 ani pe când era într-o tabără la Sovata.

4. În 2007, Smiley a dovedit ca are şi talent de actor. A jucat în serialul „Un pas înainte”, acolo unde şi-a început relaţia cu Laura Cosoi. În acel moment era implicat într-o relaţie cu modelul şi prezentatoarea tv Sânziana Negru. „Întamplarea făcea că niciunul nu se simţea prea bine în relaţia în care era. Ajunseserăm la un punct în care… eu nici nu mă mai recunoşteam. Atunci am zis „Stop”. La mine a fost mai greu, că nu puteam să mă despart aşa: „Hai, gata!” Au fost sentimente la mijloc, nu a fost atât de simplu”, povestea mai demult Smiley pentru revista Ciao.

Smiley face parte din juriul emisiunii ”Vocea României”
Smiley face parte din juriul emisiunii ”Vocea României”

5. Cântăteţul este mare fan Michael Jackson, încă de mic copil, are toate albumele lui. „Am crescut cu muzica lui, ştiu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată”, spunea Smiley.

6. Prima lui iubire a fost Olivia, o colegă de liceu care l-a cucerit cu frumuseţea ei, ea fiind desemnată Miss Boboc. Olivia a şi apărut în clipul trupei Simplu, “Oare ştii”.

7. În afară de cântat şi dansat, spune că mai are talent la fluierat.

8. Este mare amator de dulciuri şi din această cauză se teme să nu se îngraşe.

9. Este prieten bun cu Alex Velea care are un tatuaj cu chipul lui pe corp.

10. În 2013 a devenit ambassador UNICEF. „M-am simţit realmente onorat în momentul în care UNICEF mi-a propus să devin ambasador. Mi se pare o funcţie cu o deosebită responsabilitate şi, în acelaşi timp, mă flatează treaba asta. E drept că eu consider că mi se potriveşte foarte bine tocmai pentru că iubesc foarte mult copiii şi îmi place să interacţionez cu ei ori de câte ori am ocazia”, spunea atunci cântăreţul

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *