„Aspectul fizic este cartea de vizită a unei persoane!“

Este imposibil să n-o remarci din toate punctele de vedere (şi unghiurile), fie că te afli într-un grup de câteva sute sau mii de persoane, fie că încerci, cu prietena fiind, să pari preocupat de alte lucruri „mai serioase” şi mai pe placul jumătăţii, decât plăcerea de a o privi.

Ieşeanca Oana Juverdeanu recunoaşte şi ea că aspectul fizic şi inteligenţa sunt cele mai importante lucruri de aceea, poate, privirile pe care, inevitabil, reuşeşte să le atragă nu-i par a fi considerate drept indiscreţii.

“De regulă, aspectul fizic e cartea de vizită a unei persoane. Eu una caut semnele inteligenţei şi bunei educaţii, atunci când cunosc o persoană. Dacă ele sunt prezente în interior, cu siguranţă şi exteriorul va străluci!”, ne mărturiseşte focoasa brunetă.

Fiind o persoană care pune preţ pe frumuseţe, Oana mărturiseşte că investeşte destul de mult în aspectul său fizic şi că nu se uită la preţul unui produs dacă îi place:

„Nu aloc o sumă anume pentru shopping, dar, atunci când văd ceva care îmi place, indiferent de preţ, trebuie să plec cu el acasă!“

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Oana este o prezenţă uşor de remarcat, comunicativă şi sociabilă. Poate şi datorită faptului că a practicat încă de mică un sport de echipă.

“La liceul sportiv am fost la handbal. Mama mea a fost sportiva de performanţă, a iubit foarte mult acest sport şi dorinţa ei a fost ca eu să îi calc pe urme. Din păcate, nu mi-a plăcut atât de mult încât să ajung în top cum a fost ea. Mi-am dorit de mică să devin balerină sau gimnastă, dar de dragul ei am rămas la L.P.S. şi nu regret nici o clipă!”, precizează Oana.

În prezent, este managerul unui bar, în Occident, iar în timpul liber practică schi, mountain-bike şi… shopping-ul. Se înţelege!

“Locuind într-o zonă montană am ocazia să schiez ori de câte ori îmi doresc. Deseori mai practic şi mountainbike-ul. Vara, îmi place să mă reculeg citind o carte, să mă relaxez la marginea mării. Iubesc dansul şi… evident, shopping-ul. Se poate numi şi el un sport, pentru că alergatul dintr-un magazin în altul nu e uşor”, spune ieşeanca râzând.1 comentariu

Lasa comentariu
  1. ionut juverdeanu

    deci aprob tot ce a zis vara mea mai ales shopingul si inteligentza dar e foarte zzgarcita pt ca la shoping se duce singura da ii place marea pe malul bahluiului o iubesk mult pe varmea cand vine craciunu sau ziua mea macar asa face un cadou daca isi aduce aminte 😀 oricum ii place sa citeasca si sa duca o viatza buna e o vara frumoasa si focoasa normal o cheama juverdeanu toti suntem frumosi si mandri de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *