De ce suntem geloase?

Gelozia este un sentiment firesc, însă trebuie să scapi rapid de el, deoarece nu aduce nimic bun într-o relaţie. De acest lucru s-a convins şi Andreea, o tânără de 24 de ani din Iaşi.

,,Sunt într-o relaţie de un an de zile, însă nu ştiu cât va mai ţine. Sunt foarte geloasă şi asta pentru că s-a îndepărtat de mine, nu îmi dă atenţie, nu are chef să ieşim şi stăm în casă mai mereu. Nu îmi oferă nici o siguranţă, cel puţin aşa simt, deoarece este foarte indiferent şi nu vrea să comunice absolut deloc. Trăim într-un continuu stres şi simt că relaţia se duce de râpă. Plus reproşurile care nu se mai termină. Nu ştiu ce să mai fac, să scap de gelozia asta extremă”, ne mărturiseşte ea.

Draga mea Andreea, încrederea este reuşita într-o relaţie. Fără aceasta nu rezolvi nimic. Bărbaţii, de obicei, nu au nimic de ascuns, iar atunci când au, înseamnă că s-au plictisit şi vor altceva. Încearcă să comunici, totuşi, cu el, chiar dacă e greu şi evită  discuţiile impulsive şi în contradictoriu. Şi, dacă ţii la el, ai răbdare, descoperă ce nu merge. Dacă relaţia voastră a ajuns într-un punct mort, în acest caz nu există doar un singur vinovat, iar prin gelozie accelerezi destrămarea ei. Totuşi, atunci când iubeşti, apare acest sentiment şi ai doar tu impresia că te înşeală, devii nesigură şi astfel, uşor-uşor vă îndepărtaţi unul de celălalt. Să ştii că această nesiguranţă te plasează într-o poziţie de inferioritate în cuplu. Relaxează-te şi fii realistă, nu aştepta să cadă drobul de sare, pentru că nu ai să ajungi nicăieri.

V-am pupat, hai pa!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *