„Bianca Drăguşanu nu poate fi balerină!“

Artista ieşeană, Diana Grigoraş, a declarat, în exclusivitate pentru „Bârfa de Iaşi“, că “femeia de cauciuc”, Bianca Drăguşanu, nu are nicio şansă să fie balerină, nici chiar dacă ar fi început exerciţiile de mică. Diana, care face balet de mai bine de şapte ani, este de părere că această artă şi silicoanele nu sunt compatibile.

„Eu am absolvit Liceul de Artă «Octav Băncilă», secţia de coregrafie, şi pot spune că am făcut cea mai bună alegere. După terminarea şcolii, am plecat în turnee de dans în întreaga lume cu diferite circuri şi pe vase de croazieră. Viaţa de artistă este foarte frumoasă, trebuie să te dedici în totalitate acestei meserii dacă vrei să faci performanţă. Ca balerină, nu poţi avea silicoane! Tocmai de aceea, nu o văd pe Bianca făcând balet“, ne-a spus Diana Grigoraş.

În plus, Bianca Drăguşanu cu siguranţă nu s-ar adapta la un astfel de ritm de viaţă, deoarece nu ar mai avea timp de saloane, cafenele şi… certurile cu Bote.

Cu toate acestea, Diana o apreciază pe vedeta siliconată de la Antena 1:

„Pe Bianca Drăguşanu nu o cunosc personal, dar, din ce am văzut la televizor, este o femeie ambiţioasă, care a evoluat foarte mult ca imagine şi nu pot decât să o apreciez pentru asta“.

În ceea ce privesc operaţiile estetice, Diana nu este împotriva lor.

“Nu sunt împotriva silicoanelor atât timp cât nu exagerezi şi îţi dau încrederea de care ai nevoie. Dacă o să simt că este cazul, cu siguranţă o să apelez şi eu la chirurgia estetică, dar nu m-aş opera de dragul celebrităţii”, mărturiseşte Diana.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *