„Gheaţa Eternităţii“, la Hotel „Traian“

Timp de o lună de zile, Galeriile de Artă „Grand Hotel Traian“ au găzduit o expoziţie de cristale.

Cea mai scumpă piatră pe care ieşenii au avut ocazia să o vadă a fost Cristalul de Stâncă, care valorează 600 de lei şi are şase kilograme. Este din Brazilia şi mai este numit şi „Gheaţa Eternităţii“ şi conferă linişte interioară, după cum ne-au spus organizatorii.

Avem o gamă variată de cristale, iar cele mai ieftine ajung până în 10 lei. Jasp, Aventurin, Onix, Opal sunt câteva din cristalele cele mai cumpărate”, ne-a spus Adrian Albu, reprezentant zonal şi comerciant de cristale.

Pietre semipreţioase, cristalele sunt considerate de mai toţi ca fiind nişte banale pietre cu luciu şi forme ciudate, însă puţini apreciază şi exploatează miraculoasele puteri ale pietrelor. Aspectul estetic plăcut şi starea de bine care o induc, până la efectul terapeutic sunt doar câteva dintre efectele benefice ale acestor pietre. Diamantele şi cristalele Swarovski intră în categoria cristalelor preţioase, fiind cele mai rare, valoroase şi mult dorite cristale din întreaga lume. Dar cum nu oricine îşi poate permite un astfel de moft, cristalele semipreţioase sunt o alterativă bună şi cu mult mai ieftină.

Pietrele au rol protector, energizant, curativ, altele au rolul de a ajuta în atingerea unor scopuri personale: bani, dragoste, relaţii, carieră, afaceri, succes dar…Atenţie! Nu vă aşteptaţi ca un astfel de cristal să vă aducă iubita înapoi sau să vă crească peste noapte banii din cont!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *