Sexy & Wet Beach Party, la doi ani de Cafepedia la Iaşi

Petrecere incendiară cu râuri de mojito, muzică cubaneză, fete frumoase şi tricouri ude. Reprezentanţii brandului „Cafepedia“, o locaţie exclusivistă unde se poate bea cea mai preţioasă cafea din lume dar şi alte specialităţi de băuturi sau cocktail-uri renumite, au aniversat împlinirea a doi ani de la deschiderea primei cafenele la Iaşi, printr-o petrecere de zile mari. Cafeneaua „Cafepedia“, situată la parterul „Moldova Mall“, s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei aproape 200 de invitaţi, care au cântat, au dansat şi s-au distrat la maximum pe ritmurile cunoscutei şi exoticei trupe cubaneze „Mario Sombrilla y su Timba Light“.

Cei prezenţi la aniversarea celor  doi ani de Cafepedia la Iaşi au putut să savureze băuturi diverse, cocktail-uri speciale şi shut-uri originale cubaneze, „fabricate“ de un barman specialist din Havana.

Atracţia serii a fost, fără doar şi poate, o gaşcă de fete frumoase şi nonconformiste, care după ce au dat peste cap câteva shut-uri de tărie, s-au aruncat într-o piscină cu apă, special pregătită, ca să se răcorească.

Pe parcursul petrecerii au avut loc concursuri de miss, de dansuri şi de tricouri ude.

Aniversăm doi ani de «Cafepedia» la Iaşi. Este o petrecere ce are ca tematică plaja, cu mult-mult Mojito din partea casei, şi cu muzică cubaneză de cea mai bună calitate. Sunt prezenţi prietenii noştri dragi şi toţi cei care iubesc conceptul «Cafepedia», toată lumea bună a Iaşului“, ne-a spus reprezentantul „Cafepedia“ Iaşi, Bogdan Sandu.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

La doi ani de la deschiderea acestei prime cafenele de la Iaşi, Cafepedia înseamnă muzică live, lansări de carte, expoziţii originale de tablouri şi fotografie, petreceri exclusiviste, antren, multă voie bună şi distracţie cât cuprinde. Totul în jurul unei cafele dintre cele mai bune sau a unei băuturi speciale.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *