„Golanii din Piaţa Universităţii” au ajuns la Iaşi

După o perioadă de anonimat, pe fondul evenimentelor din ultimele zile,  Grupul de Initiaţivă privind fondarea Partidului Golanilor din România (P.G.R.), a ieşit în stradă şi la Iaşi.

“Am decis să ieşim din anonimatul în care ne aflăm, şi să ridicăm şi să menţinem steagul sus, acolo unde el a fost lăsat după evenimentele din decembrie 1989. Dorim să reluăm lupta pentru libertate, animaţi de gândul că, în Decembrie 1989 şi în primăvara anului 1990, predecesorii noştrii care au fost părtaşi la Revoluţie, aveau vârsta pe care o avem noi în prezent. Au trecut mai bine de 20 de ani de la acele evenimente, noi am crescut şi constatăm cu dezamăgire că idealurile Revoluţiei au fost pervertite şi că, în fapt, nimic nu s-a schimbat – cel puţin nu aşa cum se dorea. Punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara nu a fost adoptat nici până în prezent, lucru care a permis foştilor comunişti, actualmente spoiţi în democrati, din eşaloanele II şi III ale defunctului partid de tristă amintire, să avanseze în cariera lor politică, să ajungă să ne guverneze şi să ne influenţeze soarta şi destinele. Până acum, oameni au putut fi cumpăraţi şi amăgiti, minţiti şi înşelaţi, dar pare-se că a fost nevoie de un atac la o instituţie a statului, pentru ca poporul şi nu populaţia, să se trezească la realitate, şi să ia atitudine”, au declarat şefii PGR.

Aceştia au promis că vor fi prezenţi în stradă şi vor participa activ la manifestaţiile anti-Băsescu care au loc zilele acestea. Mai mult, aceştia i-au dat un ultimatum preşedintelui şi premierului, ca până la sfârşitul acestei săptămâni, să-şi dea demisia.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *