„Grec singur, caut ieşeancă”

Venit din Grecia la Iaşi pentru a studia medicina, Kostas Trikoilis, un tânăr în vârstă de 24 de ani, este pur şi simplu îndrăgostit de frumuseţea româncelor. Student în anul trei la Stomatologie, el are o carieră înfloritoare şi în muzică. Deşi are un fizic de invidiat şi un zâmbet de vedetă, Kostas ne spune că este singur!

“Nu am o prietenă. Sunt de ceva timp singur pentru că nu pot avea o relaţie momentan. Am foarte mult de învăţat şi nu pot merge tot timpul la întâlniri. Am avut două prietene românce şi pot spune că fetele de aici sunt cele mai frumoase din Europa!”

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Kostas s-a adaptat destul de repede la viaţa din România, singurul impediment fiind limba şi… unii profesori de la facultate:

Am dat la Stomatologie pentru că am vrut să fac o facultate unde nu mai am nevoie de master pentru a profesa. Dacă dădeam la Medicină Generală, era mai greu şi trebuia să stau mai mulţi ani. Mi-a fost foarte greu să învăţ limba, mai ales în primul an. Am stat cu dicţionarul şi am tradus fiecare cuvânt. La facultate am găsit profesori înţelegători, care m-au ajutat mult, dar şi profesori mai severi, care nu au răbdare cu studenţii străini”.

Cu toate acestea, Kostas este mai mult decât mulţumit de ce a găsit în Iaşi.

“Îmi place foarte mult în Iaşi pentru că am găsit oameni buni şi mi-am făcut repede prieteni. Cluburile de aici sunt ok. Nu am unul preferat, deoarece pentru mine contează mai mult compania decât locaţia”, ne mărturiseşte Kostas.

Pe meleagurile natale, Kostas este un cunoscut cântăreţ de muzică grecească, dar până acum nu a reuşit să susţină un concert din cauza “neînţelegerilor” cu patronii de localuri. Chiar şi aşa, tânărului grec îi place „viaţa la Romania“.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *