„Hagi e bun, dar dacă nu ai noroc, tot degeaba!”

Hagi

Hagi

În urma unui interviu fictiv, încropit de noi şi de care s-a prins toată suflarea Iaşului (inclusiv nea Vasile de la Atelierul de ansamblat piuliţe de la fosta fabrică „Nicolina”, nu şi edilul şef al oraşului), primarul Gheorghe Nichita  a ţinut morţiş să întoarcă laudele primite de la regele Gică Hagi, transmiţându-i, prin intermediul publicaţiei „Bârfa de Iaşi”, multe laude, încurajări dar şi sfaturi în cariera sa de antrenor.

„Deşi a demonstrat ani buni că este un fotbalist de cel mai înalt nivel, în calitate de antrenor, Hagi nu a avut rezultatele aşteptate. Cred că i-a lipsit şansa. Poţi să fii un tactician şi un manager desăvârşit, dar dacă nu ai noroc, aproape degeaba ştii atâtea. Uneori norocul e mai important decât orice.

Aţi văzut ce meci bun a făcut Galatasaray cu Ajax la deschiderea noului stadion! Galata a făcut un meci mare, au fost faze «a’ la Hagi» acolo şi tot nu au reuşit să înscrie. S-a terminat 0 – 0, după ce turcii au ratat incredibil.

Eu îi urez succes, dar încă nu a realizat ca antrenor ce a făcut ca fotbalist. Are viziunea jocului, este şi un bun manager, dar fără noroc nu faci multe. Sperăm să îşi revină şi aşa să se redreseze, de ce nu, poate va redresa şi echipa naţională”, spune plin de speranţe primarul Iaşului, Gheorghe Nichita.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *