Să o tot iei razna!

Spitalul Socola

Spitalul Socola

Ştire bombă şi de mare interes lansată de însuşi capul cel mare de la Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi, Iulian Şerban. Spitalul Socola are cele mai „best” condiţii de trai şi boală din toată Moldova.

„Zi de zi”, afirmă cu vădită invidie Şerban, „cei aproximativ 600 de pacienţi ai Spitalului Socola Iaşi au parte de cel mai exclusivist meniu din lume, asigurat de 26 de bucătărese.

Numărul impresionant de maeştri culinari se poate înscrie cu succes în Cartea Recordurilor, întrucât nici un restaurant din lume nu beneficiază de atât personal specializat în ale bucătăriei”.

Mai mult decât atât, regimul exclusivist din cadrul instituţiei este suplimentat de aerul foarte cald asigurat cei 12 fochişti care lucrează… la capacitate maximă. Ca pe Titanic, cu Călin Scripcariu director la Socola în rolul lui Leonardo di Caprio, înainte de ciordeala diamantului albastru…

Dacă ne uităm la ştirile de la ora 5, înţelegem astfel de ce atâţia disperaţi încearcă din toată fiinţa lor să ne convingă că locul lor este la Socola…Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *