„Moartea din Carpaţi“ a învins Poliţia Rutieră

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu

După mai bine de jumătate de an de aştepatre şi umblat pe drumuri pentru a-şi găsi dreptatea, luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, a reuşit, în cele din urmă, să câştige procesul intentat Poliţiei Rutiere Focşani.

„Moartea din Carpaţi“ a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, cerând anularea unui proces verbal de contravenţie prin care i s-au aplicat 9 puncte de amendă, adică 540 de lei, şi i s-a suspendat permisul de conducere pe un termen de 90 zile.

Potrivit documentului, la data de 24 iulie 2009, în jurul orei 23.20, Cătălin Moroşanu ar fi circulat cu autoturismul cu numărul de înmatriculare B-76-KVC pe ruta Focşani – Bacău, cu viteza de 123,2 km/h, pe un sector cu limită de viteză de 50 km/h.

Mai multe nereguli

În cererea înaintată instanţei, Moroşanu a arătat că poliţiştii au comis mai multe nereguli.

„I-am dat în judecată pentru că sunt mai multe nereguli în legătura cu acest proces verbal. Poliţiştii din Vrancea au întocmit un proces verbal la data de 24 iulie 2009, pe care mi l-au înmânat la 30 septembrie 2010. Deci o eventuală contravenţie s-a prescris oricum. În plus, eu nu eram la volanul acelui autoturism. Un coleg de la Clubul «Scorpions», Leonid Tcaciuc, conducea. Eu am cerut constatarea nulităţii procesului verbal, deoarece nu sunt trecute datele mele personale şi codul numeric personal. Procesul verbal nu este semnat de mine şi nici de vreun martor. Oricum, sunt convins că voi câştiga acest proces pentru că eu nu am greşit cu nimic“, a spus Cătălin Moroşanu în momentul în care a acţionat în instanţă Poliţia Rutieră.

„E o mare bucurie!“

Vestea că a câştigat procesul intentat Poliţiei Rutiere Focşani l-a bucurat foarte tare pe Cătălin. Mai ales că noi am fost cei care l-au anunţat…

„Am câştigat?! E o mare bucurie pentru mine! Nici nu mă gândeam că nu voi câştiga acest proces, deoarece aveam dreptate, dar parcă nu mai venea odată decizia finală. Poliţiştii au greşit în cazul meu. M-au trecut în baza lor de date, dar pe mine m-au anunţat foarte târziu. Chiar mă bucur că am câştigat acest proces şi nu mai trebuie să umblu pe drumuri să mă judec“, a spus extrem de mulţumit Cătălin Moroşanu.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *