Ce fantezii au ieşenii

La capitolul “fantezii sexuale pe cartiere”, Tătăraşul se dovedeşte a fi, de departe, cel mai… evanghelist. Atmosfera se înfierbântă pe măsură ce ne apropiem de zona Frumoasa-Siraj-Manta Roşie. Cei mai pudici şi mai refractari se dovedesc a fi ieşenii care locuiesc în zona Bularga–Metalurgie, iar legat de alegerea unei neveste, cei mai pretenţioşi par a fi locuitorii cartierului Păcurari. Mai aflaţi, din articolul de mai jos, cine este ieşeanul cel mai prezent în visele fierbinţi ale târgului şi cum reacţionează locuitorii Iaşului când văd un homosexual.

Un studiu realizat de specialiştii Institutului de Istorie Statistică “A. D. Xenon Pol” din Iaşi concluzionează că, atunci când vine vorba de căsătorie, “ieşenii dau dovadă de un romantism pragmatic, au o serie de idei preconcepute despre viaţa în doi şi, per total, sunt firi conservatoare şi inhibate”. Studiul, intitulat “Celula de bază a societăţii – Iaşi, sec. XXI”, a fost realizat în perioada ianuarie-martie, pe un eşantion reprezentativ de 1.700 de locuitori ai oraşului.

Coordonatorul acestui proiect de cercetare aplicată asupra maselor, prof. univ. dr. Decebal A. Naconda, spune că rezultatele cercetării sunt “extrem de interesante şi oferă răspunsuri multiple şi pertinente la o serie de întrebări fără răspuns”. “Este, probabil, cel mai complet studiu de cercetare efectuat asupra maselor, după 1989, la Iaşi, iar interpretarea statistică conferă o imagine de ansamblu a detaliilor care compun, motivează şi pigmentează viaţa de familie în oraşul nostru”, subliniază coordonatorul proiectului.

Ce faci când vezi un homosexual

Studiul cercetătorilor ieşeni a vizat aspecte legate de căsnicia, viaţa sexuală şi proiecţiile despre viitor în relaţia de cuplu. Rezultatele cercetării sunt cu atât mai interesante, cu cât sunt reflectate nu doar pe categorii de vârstă, sex, pregătire sau ocupaţie, ci şi pe cartiere. Astfel, potrivit studiului, ieşenii care locuiesc în zona Bularga–Metalurgie sunt mult mai pudici şi mai refractari în ceea ce priveşte noile tendinţe sexuale decât concetăţenii lor din Alexandru – Copou, iar dacă ar fi să-şi înşele partenerul de viaţă, cei din arealul Podu Roş – Cantemir ar avea cu 35% mai puţine remuşcări decât mult mai conservatorii cetăţeni ai CUG-ului. Mai departe, la întrebarea “Ce faci dacă vezi un homosexual?”, 64% din locuitorii cartierului Nicolina s-au pronunţat că “Îi dau în cap!”, 56% dintre cei care locuiesc în zona Mircea-Galata “i-ar cere bani, ca să nu-l pârască la Poliţie”, iar 37% dintre locuitorii din Dancu spun că  “şi-ar face cruce cu limba, dar cu gura închisă”.

Ultima modă: neveste care să pârâie

În ceea ce priveşte alegerea unei neveste, cei mai pretenţioşi par a fi ieşenii care se lăfăie în Păcurari, peste 72% dintre ei fiind de părere că viitoarea aleasă trebuie să fie “nici prea-prea, dar nici oricum, să aibă”. La polul opus, inima cea mai deschisă în faţa căsătoriei o au locuitorii din zona Dallas-Şes Bahlui, care visează la un soţ/soţie “cum o da Dumnezeu” (64%), la care “să ai pe ce pune mâna” (36%), sau, în situaţiile mai îndrăzneţe, chiar “să pârâie ca harbuzu’!” (16%).

Top five fantezii sexuale

În ceea ce priveşte fanteziile sexuale, cartierul Tătăraşi se dovedeşte a fi, de departe, cel mai evanghelist, în condiţiile în care un procent covârşitor – de peste 81% dintre persoanele chestionate – afirmă că nu s-ar culca, “sub nici un chip, cu o persoană neînţărcată”. Atmosfera se înfierbântă, însă, pe măsură ce ne apropiem de zona Frumoasa-Siraj-Manta Roşie, unde aproape trei sferturi dintre locuitori recunosc că ar face dragoste pe burta goală, dacă s-ar întâmpla să fie puşi vreodată în această situaţie, puţin probabilă.

În ceea ce priveşte un top 5 al fanteziilor care alimentează nopţile fierbinţi ale ieşenilor, pe primul loc – vizibil detaşată în preferinţele celor chestionaţi -, este imaginea “sexy-deputatul” Petrică Movilă (votat de 71% dintre respondenţii de sex feminin), urmat de CET (48% din respondenţii de ambele sexe), “diverse băuturi alcoolice” (21%), Taraf TV (14%) şi “întârzierea pensiei” (restul).

Concluziile sexologului Bebe Mihăescu

La o primă analiză a studiului întreprins de cercetătorii ieşeni, apreciatul sexolog Bebe Mihăiescu a declarat că  “nu comentez fără bani”, dar că, oricum, “un om care râde atunci când vede un cur gol e deja prea prost ca să i se mai explice un studiu atât de serios”!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *