„Moartea din Carpaţi”, în luptă dreaptă cu poliţiştii

Catalin Morosanu

Catalin Morosanu

Magistraţii de la Judecătoria Panciu au decis, săptămâna trecută, la ultimul termen al procesului dintre luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, şi Poliţia Rutieră Vrancea, să amâne litigiul pentru data de 30 martie.

În aceste condiţii, până la sfârştiul acestei luni, poliţiştii trebuie să răspundă la excepţia de tardivitate invocată de Moroşanu.

„Moartea din Carpaţi“, aşa cum este supranumit de fanii săi, a fost nevoit să-şi caute dreptatea în Vrancea, după ce poliţiştii l-au amendat şi i-au suspendat permisul făcând mai multe nereguli.

Moroşanu a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, cerând anularea unui proces verbal de contravenţie prin care i s-au aplicat 9 puncte de amendă, adică 540 de lei, şi i s-a suspendat permisul de conducere pe un termen de 90 zile.

Potrivit procesului verbal, la data de 24 iulie 2009, în jurul orei 23.20, Cătălin Moroşanu ar fi circulat cu autoturismul cu numărul de înmatriculare B-76-KVC pe ruta Focşani – Bacău, cu viteza de 123,2 km/h, pe un sector cu limită de viteză de 50 km/h.

„I-am dat în judecată pentru că sunt mai multe nereguli în legătura cu acest proces verbal. Poliţiştii din Vrancea au întocmit un proces verbal la data de 24 iulie 2009, pe care mi l-au înmânat la 30 septembrie 2010. Deci o eventuală contravenţie s-a prescris oricum. În plus, eu nu eram la volanul acelui autoturism. Un coleg de la Clubul «Scorpions», Leonid Tcaciuc, conducea. Eu am cerut constatarea nulităţii procesului verbal deoarece nu sunt trecute datele mele personale şi codul numeric personal. Procesul verbal nu este semnat de mine şi nici de vreun martor. Oricum, sunt convins că voi câştiga acest proces pentru că eu nu am greşit cu nimic“, a spus Cătălin Moroşanu la vremea respectivă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *