Fost ofiţer SRI, cocoţat în fotoliul de director al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Iaşi

Fostul ofiţer Dănuţ Pilă, din cadrul Secţiei Judeţene Iaşi a Serviciului Român de Informaţii, a fost numit, săptămîna trecută, în fotoliul de şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), în locul inginerului constructor Viorel Scutaru.

Petrica Movila

Petrica Movila

Surse din Casa Pătrată dar rotundă pe la colţuri ne-au informat recent că numirea spectaculoasă a fostului ofiţer de la cunoscutul departament „Urechea şi Timpanul”  din cadrul SRI nu ar fi fost posibilă fără aportul substanţial al unui cunoscut deputat pedelist, membru de vază al Filialei ieşene.

Pentru necunoscătorii totali în ale politichiei de Bahlui, vă aducem la cunoştinţă faptul că ex-ofiţerul SRI Dănuţ este cumătru oficial şi „pe bune” cu oacheşul nostru parlamentar de Ţibăneşti, Petrică al lui Movilă. Altfel spus, mai pe româneşte, deputatul pedelist   i-ar fi botezat lui mister Pilă şi nevestei acestuia, un copilaş. Desigur, noi cei de la „Bârfa” nu putem să luăm în considerare nici un cuvinţel şi nici o informare aduse la cunoştinţă de cârcotaşii şi zvonerii cei răi. Mai mult, credem, cu mâna pe sabie, că numirea sereistului Pilă la şefia DRDP nu a fost deloc opera lui Petrică ori a Pierdeleului local.

Totodată, excludem din start această variantă mai mult decât răutăcioasă. Dar, revenind la oile noastre, vă aducem la cunoştinţă că mister Pilă l-a schimbat din funcţie pe fostul director Viorel Scutaru, acesta din urmă rămânând în structurile DRDP Iaşi, doar ca simplu inginer.

Potrivit CV-ului întocmit de băieţii cu ochi albaştri care-şi fac veacul prin fostul sediu al Băncii Agricole Iaşi, Dănuţ, care merge pe 44 de ani, a deţinut şi funcţia de evaluator atestat în cadrul Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România. Proaspătul director de la Drumuri şi Poduri este mai cunoscut însă pentru perioada în care a fost ofiţer activ în cadrul Secţiei Judeţene Iaşi a Serviciului Român de Informaţii. Acum, din postura de şef al DRDP Iaşi, Pilă va colabora cu colegul său de breaslă, Iulian Stoica, ultimul îndeplinind funcţia de adjunct al instituţiei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *