„Piticul politic“ versus „Gigantul Roşu“

Tinerii pesedişti ieşeni se ţin de poante. Unul dintre cei mai înalţi social-demcraţi, Bogdan Balanişcu, i-a acordat pedelistului Dumitru Oprea titlu de „pitic politic“.

Uitându-mă pe activitatea dumnealui de parlamentar, din ultima perioadă, nu am regăsit nicăieri nicio iniţiativă pentru atragerea de fonduri pentru Iaşi. Acest lucru se întâmplă, probabil, şi pentru că domnul Oprea nu contează în ecuaţia PDL de la Bucureşti. Pentru lipsa de rezultate în calitatea de senator, îi atribui titlul de «pitic politic», titlu pe care îl împarte cu premierul Boc“, a spus Balanişcu.

Reacţia lui Oprea nu a întârziat să apară, sugerând că atacul PSD a venit în contextul sondajelor care-l arată pe pedelist cu şanse reale la alegerile din 2012.

Dacă o întreagă conferinţă de presă mi-aţi dedicat-o numai mie, prietenii ştiu de ce. Inclusiv şefii voştri. Ştiu că nenumăratele sondaje din ultima perioadă v-au trezit la realitate, alta decât cea cu TV după ea. Nu eu v-am cerut să mă evaluaţi şi la nivel de judeţ. Aţi văzut ce a ieşit. Culmea, aţi mai şi plătit atâţia bani pentru a vă indispune!“, a spus Oprea, într-o postare pe blogul personal.

Dumitru Oprea este unul dintre contracandidaţii primarului Gheorghe Nichita la alegerile din 2012, alături de Tudor Ciuhodaru (PC). Cel puţin aşa ni s-a spus!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *