„Să-mi dai chiloţii şi burtiera înapoi!”

Constantin Adascalitei

Constantin Adascalitei

Constantin Simirad

Constantin Simirad

Relaţia celor trei muşchetari din Consiliul Judeţean Iaşi se degradează pe zi ce trece. După ce i s-au scos pe rând dosare şi i s-au pus amante în poală, moş Simirad trebuie să dea socoteală acum, dar şi să returneze un dulap de boarfe cu care vicepreşedintele Constantin Adăscăliţei susţine că l-a îmbrăcat în campania electorală.

„L-am îmbrăcat, l-am relaxat, acu’ trebuie să plătească. Acu’ trei ani, în campania electorală, am băgat în curu’ lui 3 miliarde de lei vechi, din care i-am cumpărat de la chiloţi până la costume bărbăteşti cu care trebuia să se prezinte în faţa alegătorilor. Era rupt în cur la capitolul acesta, ca şi colegul meu, Romică Olteanu, care are săracu numai un rând de haine. Deci l-am îmbrăcat din cap până în picioare cu mai multe rânduri de costume, o pufoaică să nu răcească, i-am luat până şi burtieră, o plasmă TV ca să se vadă televizat, da nu-l dădea nici dracu’ la televizor. Cine se duce după el la Glodenii Gândului? Şi ca să nu stea ca prostul stresat în faţa televizorului, i-am luat şi saltea Relaxa, şi el acu mă trimite să-mi fac campanie electorală în judeţ, cu căruţa”, ne-a declarat supărat Constantin Adăsăliţei, în timp ce îşi număra banii să vadă dacă poate ajunge cu microbuzul până la Ţibana, acolo unde-l invitase primarul la cheful câmpenesc de Zilele Comunei.

Într-adevăr, umilinţă mai mare nici că se putea afla. Solicitându-i maşina de serviciu pentru vreo trei astfel de deplasări electorale, Simirad i-a răspuns lui Adăscăliţei cum poate numai un şef de CAP o putea face:

„Am alte probleme de rezolvat cu cei câţiva litri de benzină care mi-au mai rămas. Îţi aprob deplasarea cu mijloace de transport în comun, precum autobuzul sau trenul”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *