Cum ne dezbrăcăm frumos

Odată cu venirea verii, momentul cumpărării unui costum de baie devine o necesitate, indiferent dacă eşti o împătimită a shopping-ului sau un cumpărător ocazional.

Ştii să îţi alegi costumul de baie perfect?

Fiecare femeie are forme diferite şi, bineînţeles, nu orice costum de baie este cel mai potrivit. Un lucru este, însă cert: anul acesta se folosesc materiale lucioase, cu accesorii strălucitoare, cu volume mari, gen volănaşe, pentru un aer romantic, tineresc.

Să nu uităm de accesoriile metalice, care ar trebui să fie din materiale calitative, inoxidabile, pentru a nu rugini în apa sărată a mării. Putem opta de la bikini, până la costume de baie întregi, cu push-up sau din două piese, în funcţie de ce ne dorim fiecare.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Stilul Retro revine în forţă!

Făcând apel la anii’60-’70, cu accente din respectiva perioadă, costumele de baie de inspiraţie retro sunt o alegere bună pentru femeile mai… plinuţe. Acestea pun cel mai bine în valoare formele feminine şi te ajută să scoţi în evidenţă silueta mult dorită.

Costumele de baie cu buline rămân în continuare în tendinţe!

Bulinele, mari sau mici, se poartă vara aceasta într-o veselie, oferind un aer foarte fresh.

Dacă vrei să fii unică pe plajă, să străluceşti, poţi opta pentru costumele croşetate manual, care dau un efect deosebit şi un aer foarte sexy.

Stiliştii preferă vara aceasta imprimeurile mici, indiferent de natura acestora: modele florale, geometrice sau animal print.

Un element de noutate este print-ul dalmaţian.

Fie că alegi un costum în culori vii – roz, galben, roşu, verde, mov, albastru electric, piersică -, fie că optezi pentru non-culorile clasice, alb sau negru, stai liniştită! Eşti în tendinţe!

Să nu uităm de accesorii! Protejează-ţi capul de soare cu pălării din paie, cu boruri cât mai largi şi de culori deschise.

Dacă v-aţi făcut deja planuri de vacanţă, aveţi grijă la exploziile solare şi nu uitaţi că trebuie să fiţi elegante şi să arătaţi bine chiar şi pe plajă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *