„Transexualii din modă sunt un şoc!“

De-a lungul timpului, lumea modei a şocat mereu prin ţinutele extravagante sau prin siluetele silfide ale modelelor. Un nou trend în industria modelingului sunt modelele transsexuale, care sunt preferate pentru siluetele anorexice şi trăsăturile expresive. Cele care au de pierdut din păcate sunt modelele normale, ce au lucrat ani buni în acest domeniu din dorinţa de a-şi face o carieră.

Victoria Airinei este model al agenţiei „Maya Fashion“ şi a avut ocazia în cei patru ani de când profesează, să vadă adevărata faţă a modelingului.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

“Lumea modei a căutat mereu să şocheze prin ţinutele hot couture, manechinele exagerat de slabe şi chiar cu transsexuali în prezentările de modă. Transexualii din modă sunt un şoc! Părerea mea este că o femeie cu o siluetă zveltă, sănătoasă şi cu forme feminine mereu va atrage priviri admirative, fie că merg pe stradă sau că apar pe coperta revistelor. Nu văd frumuseţea unei siluete anorexice sau subnutrite”, ne-a  mărturisit Victoria..

Orice meserie cere sacrificii, însă tânăra nu este dispusă să sacrifice mai mult de o ieşire în club pentru modeling: „ Stilul de viaţă sănătos pe care încerc să-l am, pentru a mă menţine în formă,  nu pot să-l trec la sacrificii. La« excese», pot trece doar o ieşire în club cu fetele când și când sau  o ieşire la munte cu iubitul”.

Victoria știa încă de pe acum ce va afce după ce va termina cariera de model.

În viitor, aş dori să am propria afacere. Nu ştiu încă dacă în domeniul modei sau al publicităţii, însă aş vrea să fructific experienţa acumulată. În plan personal, îmi doresc o familie, însă nu înainte de a fi vizitat măcar jumatate dintre locurile în care îmi doresc să ajung”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *