Lecţie de fashion cu Mădălina Costin

Mădălina Costin este o fashionista, în vârstă de numai 19 ani, care dă sfaturi pe internet fetelor care nu ştiu să se îmbrace trendy. Sunt multe fete care investesc bani grei în aspectul fizic şi cu toate acestea o dau în bară rău de tot. Însă, Mădălina a găsit cea mai bună soluţie pentru a nu cheltui sume fabuloase.

Nu sunt o persoană snoabă sau materialistă şi, în opinia mea, nu trebuie investiţi foarte mulţi bani pentru a fi îmbrăcată cu bun gust. Am şi haine ,,de firmă”, dar şi haine din second-hand-uri sau făcute la croitor, la un preţ foarte ieftin. Important este să se potrivească, să arate bine şi să mă avantajeze”, ne mărturisește tânăra, care spune că îşi alege singură ţinutele originale: „Depinde foarte mult de starea mea şi de locaţia spre care mă îndrept. Uneori mă gândesc cu o noapte înainte cu ce mă îmbrac şi nu sunt mulţumită de rezultatul final, iar alte ori pun pe mine o singură piesă din ce apuc întâi din dulap, urmând ca după să îmi vină în minte o mulţime de combinaţii”.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Îi plac tatuajele

Pe lângă fashion, Mădălina se ocupă și cu tatuaje şi piecing-uri.

“Am terminat un curs de tattoo şi piercing. Încă de când eram mai mică, mă uitam pe internet şi vedeam diverse poze cu oameni având tatuaje şi piercing-uri şi mi-au plăcut foarte mult. Uimitor, ideea a fost a mamei mele şi a plecat de la a face un curs de tatuaj cosmetic, dar am descoperit că aş putea face şi tatuaj corporal şi piercing “, a mai spus Mădălina. Ruxandra CAȘULasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *