„Udrea și-a greșit vocația!“

Binecunoscuta Elena Udrea a pozat, recent, în ipostaze sexy într-o revistă de fițe din Bucureşti, iar acest lucru, după spusele ministresei, i se pare un act de curaj și putere feminină. Poate că așa o fi, din punctul de vedere al femeii Elena Udrea, însă ministrul Turismului, cred unii ieşeni, ar trebui să aibă o atitudine mult mai… sobră.

,,După părerea mea, poza este reuşită din punct de vedere artistic, însă pentru statutul său este penibil și rușinos. Meseria de model nu i-ar fi potrivită în niciun caz doamnei ministru, chiar dacă știe să pozeze. Poate ar da mai bine pentru o vedetă de filme XXX!“, ne spune Daniel Mariş, elev la Colegiul Național „Mihai Eminescu“ şi model la Agenţia „First Models“.

Daniel nu s-a gândit niciodată foarte serios dacă va face carieră în modeling, însă, cu siguranță, va rămâne mereu o pasiune. Cel puţin pentru el!

,,Lumea modeling-ului este pentru mine o lume în care cunoşti foarte multe persoane, înveți multe lucruri noi şi te distrezi totodată”, ne spune tânărul.

La fel ca Daniel Mareş, probabil că gândeşte multă lume: Elena Udrea arată bine în latex și cu decolteul la vedere, doar că şi-a cam greşit profesia!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *