30 de secunde cu Cătălin Botezatu [GALERIE FOTO]

* copiilor de la Kid’s Land era cât pe ce să le cadă o plasmă în cap!

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu

Aflat la Iaşi pentru a lansa o nouă colecţie de chiloţi bărbăteşti, Cătălin Botezatu şi-a făcut timp pentru a se ruga de iertarea păcatelor ştiute şi neştiute la moaştele Cuvioasei Parascheva. „Asta fac de fiecare dată când ajung în Iaşi”, zice cunoscutul creator de modă, omiţând, printre altele, să precizeze motivul real pentru care – fie noapte, fie zi –  pe parcursul întregii sale escapade ieşene, nu şi-a scos nici măcar o secundă ochelarii de soare de pe nas. De vină ar fi, spun gurile rele, ochii roşii de nesomn, ca urmare a nopţii albe petrecute de Bote la hotel Ramada. Camera pusă la dispoziţie de organizatorii spectacolului de modă nu a fost pe măsura pretenţiilor vedetei care, de altfel, din acest motiv a fost cu capsa pusă până la capăt, încât prezenţa sa pe scenă a fost de cel mult 30 de secunde. „Voia să plece de dimineaţă şi să nu mai participe la eveniment”, ne spune în şoaptă o tânără din lumea modelling-ului.

Cât despre marele show pus la cale de Julius Mall împreună cu Cătălin Botezatu, acesta s-a rezumat la o ciondăneală chiloţărească din care publicul larg nu a înţeles mare lucru. Mai rău, fashion show-ul de lenjerie intimă pentru bărbaţi de la Iulius Mall, numit “Boxing”, era cât pe ce să se sfârşescă tragic. În lupta simulată cu un coleg de breaslă, un model era cât pe ce să dărâme plasma care atârna firav în spatele lui. Risc maxim, pentru că obiectul, de dimensiuni considerabile, era se prăbuşească în capul copiilor de la Kid’s Land!

Bote nu se bagă peste Irina Schrotter

Cătălin Botezatu nu şi-a propus să investească în Capitala Moldovei. “Nu m-am gândit să investesc mai mult în Iaşi, deoarece ştiu că Irina Schrotter se ocupă de acest domeniu, în acest oraş. Dar,… never say never”. Întrebat de fondurile europene care pot fi accesate în domeniul său, Bote, ca orice vedetă „dă” Bucureşti, nu se poate abţine să nu-şi înţepe concurenţa şi spune: „Irina Schrotter e cu fondurile europene, eu am banii mei proprii pe care i-aş putea folosi”…

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *