8 vedete care ţin celulita sub control. Uite ce secrete au!

Se mândresc cu nişte corpuri perfecte, dar ca să arate astfel recurg la câteva mici trucuri. De la masaj la diverse terapii, fără a uita de importantă alimentaţiei, iată cum reuşesc vedetele de la Hollywood să fie mereu în formă.

Halle Berry a descoperit efectul incredibil al zaţului de cafea asupra pielii sale. Astfel, după ce îsi bea cafeaua dimieaţa, actriţă se masează cu zaţ înainte de a face un duş revigorant. Mişcările circulare, de jos în sus au rezultat, iar Halle se poate mândri cu un corp perfect, deşi are 48 de ani şi 2 copii.

 

Top modelul Elle MacPherson şi-a păstrat tonusul o dată cu vârsta datorită înotului. Recent, ea a fost surprinsă în timpul unei vacanţe în sudul Franţei, în care s-a relaxat întotând. Elle a fişat un corp perfect, deşi a împlinit de curând 50 de ani.

 

Pantalonii scurţi sau rochiile scurte şi mulate ocupă un spaţiu generos în dressing-ului lui Cameron Diaz care îşi permite să poarte astfel de ţinute. Actriţa face nu mai puţin de 4 ore de sport pe zi, iar din când în când apelează şi la curele de verdeaţă, care detoxifică organismul şi îi oferă strălucire.

 

Gwyneth Paltrow are o abordare diferită, actriţa descoperind că retenţia de apă şi de toxine este determinată de un nivel ridicat al stresului. Pentru a arăta bine, Gwyneth apelează la meditaţie şi încearcă să fie mereu zen, deşi viaţă ei privată i-a oferit destule motive de supărare în ultima perioadă. Gwyneth s-a despărţit de soţul ei, Chris Marin, despre care se bănuieşte că a început o relaţie cu tânăra Jennifer Lawrence.

 

Eva Longoria este posesoarea unui corp de vis, iar vedeta reuşeşte să arate astfel deoarece bea 3 litri de apă pe zi. Aceasta o ajută să elimine toxinele, iar celulita nu se poate instala.

 

Olivia Wilde a redus la minimum consumul zilnic de zahăr, care dă senzaţia de foame. Ea a adus de curând pe lume primul ei copil, însă sarcina nu i-a adus un număr mare de kilograme. Astfel, actriţa şi-a recăpătat rapid silueta, rămânând aceeaşi prezenţă stylish pe covorul roşu.

 

Scarlett Johansson consumă alimente care conţin vitamina C şi E şi acordă o atenţie specială antioxidanţilor. Astfel, un pahar de vin roşu pe zi poate avea un efect incredibil asupra corpului. Pentru că acum este însărcinată cu primul ei copil, actriţa a acordat, cu siguranţă, o atenţie deosebită ali

 

Britney Spears duce o luptă permanentă împotriva celulitei, iar cel mai eficient remediu pare a fi mezoterapia, o metodă prin care pielea îşi recapăta aspectul frumos datorită unor injecţii cu cafeină, vitamine şi minerale.

 

Foto: Hepta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *