Adevărul din spatele acestei fotografii! Vezi de ce are LORA ochii umflaţi. „Asta trece repede….“

Lora şi-a făcut recent un selfie în care apare uşor schimbată faţă de cum ne-a obişnuit până acum. Asta deoarece cântăreaţa recunoaşte că ar avea ochii umflaţi, însă motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru este unul cât se poate de banal.

Fosta soţie a lui Dan Badea a postat în urmă cu puţin timp, în după-amiaza de joi, o fotografie în care apare cu ochii umflaţi. Dacă vă gândiţi că Lora a picat victimă cuiva, nu vă înşelaţi cu mult, asta deoarece artista mărturisit pe-o reţea socială că a stat în curent. Mai mult, alături de fotografia postată pe Facebook, Lora a adăugat şi următorul mesaj: „Momentul ăla când te trage curentul, se umflă ochii şi arăti ca o asiatică. Doamne ce dubios“.

Cântăreaţa a fost criticată de fanii de pe Facebook, după ce a postat o fotografie în care apare cu ochii umflaţi
Cântăreaţa a fost criticată de fanii de pe Facebook, după ce a postat o fotografie în care apare cu ochii umflaţi

Internauţii care o urmăresc pe Lora pe reţeaua socială nu au fost indiferenţi faţă de postarea artistei, asta deoarece mulţi dintre ei i-au scris că nici măcar nu s-ar observa vreo diferenţă. Alţii s-au grăbit să îi spună că şi-a editat fotografia înainte să o posteze pe Facebook.

„Eu nu am observat! Eşti foarte frumoasă oricum! Succes în continuare! O să treacă repede!“, i-a scris unul dintre fanii artistei într-un comentariu pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *