Bianca a ajuns în pielea goală! Numai Victor Slav a văzut-o aşa!

Bianca este conştientă de atuurile sale în materie de frumuseţe şi profită de orice ocazie pentru a le arătat tuturor cât de bine arată, chiar dacă la asta şi-a dat concursul şi medicul estetician. De data aceasta, ”goliciunea” Biancăi Draguşanu nu este gratuită, ci face parte dintr-o campanie de marketing!

Imaginea Biancăi este ”vânată” de multe companii specializate în servicii de beauty, pentru că de, ne place sau nu, e considerată una din cele mai frumoase femei din show-biz. Aşa că partenera de viaţă a lui Victor Slav foloseşte orice ocazie pentru a-şi rotunji veniturile, iar parte a ”contractului” este şi distribuirea fotografiilor pe retelele de socializare!

Exact aşa a făcut Bianca şi în ipostaza de faţă, într-un beauty-center din Capitală. Roşcata, goală puşcă, a intrat într-un aparat cu dichis, agitându-şi braţele pe sus. Efectul a fost cel scontat, pentru că fanele s-au grabit să o complimenteze, iar barbaţii să o curteze, aţâţaţi la gândul că în spatele pereţilor subţiri ai dispozitivului, Bianca era în pielea goală! Totul a ieşit bine însă, Bianca a terminat şedinţa de întinerire a ţesuturilor, s-a îmbracat şi…bine… partea asta nu s-a mai văzut, spre dezamăgirea admiratorilor…

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *