BIANCA DRĂGUŞANU le-a arătat camera fetiţei, iar internauţii au sărit imediat să o critice: „Pe bune?“

Viitoarea mămică Bianca Drăguşanu pare să fie tot mai nerăbdătoare să îşi cunoască viitorul bebeluş, iar acest lucru se poate vedea şi din faptul că vedeta face ultimele pregătiri în acest sens, înainte să nască.

Din acelaşi registru face parte şi faptul că iubita lui Victor Slav deja a pregătit camera micuţei, alegând să o decoreze în nuanţe feminine, de roz, pe care orice fetiţă le-ar adora. Doar că, odată ce le-a arătat prietenilor virtuali cum a aranjat camera micuţei sale, Bianca a primit şi câteva comentarii din partea internauţilor, care au sărit imediat să o critice.

Chiar dacă alături de o fotografie, pe care a postat-o pe Facebook, vedeta a făcut următoarea remarcă: „Da, ştiu, trebuie să mut aerul condiţionat“, tot au existat fane care au decis să o critice pe Bianca Drăguşanu. Însă, vedeta a şi fost susţinută de alte mămici, care au lăsat mesaje precum: „Sunteţi femei degeaba. Aerul condiţionat îl poate folosi când nu e bebe în camera sau îl poate pune să bată în sus. Stă să demoleze casa, pe bune? În loc sa apreciati că împarte bucuria, vă arde de cârcoteli“.

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *