A crezut ca totul s-a trminat, dar… Antonia este disperata! Lovitura primita de cantareata de la Vincenzo: “Fetita ei…”

Antonia ar fi trebuit sa redevina o femeie libera, imediat dupa Paste, dar Vincenzo nu se arata dispus sa-i dea divortul cu una, cu doua. Procedurile intarzie, iar solista s-a inarmat cu nervi tari, posibil pentru un nou proces.

Nici prin gand nu-i trecea Antoniei, in primavara anului 2011, cand a mers la altar, cu Vincenzo, ce avea sa patimeasca de pe urma acestei casatorii. Ei bine, iata ca solista si sotul ei sunt despartiti de aproape doi ani, numai ca, din punct de vedere legal, inca figureaza casatoriti. In ultimul an, intalnirile lor s-au desfasurat exclusiv la tribunal si, dupa multe situatii incalcite si nervi intinsi la maximum, Antonia si Vincenzo au dat semne ca au ajuns la o intelegere: divortul la notar, in conditii civilizate, in schimbul custodiei fetitei.

Antonia si Vincenzo au fost foarte fericiti timp de cativa ani

Antonia si Vincenzo au fost foarte fericiti timp de cativa ani

Un nou proces?

Iata, insa, ca socoteala initiala nu s-a potrivit cu cea din fata instantei, iar solista nu se poate bucura linistita de viata de familie cu Alex Velea si cu fiul lor, Dominic, nascut in decembrie. Asta, pentru ca artista e nevoita sa mai ramana maritata cu Vincenzo, toata situatie stand in mainile lui:

“Nu se mai stie nimic despre divort, pentru ca el (n.r. Vincenzo), tot amana. Ba nu raspunde la telefon, ba nu poate. Asta e o situatie care lor le convine, ca fetita sta la ei si se pot ocupa de ea exclusiv. El si Antonia trebuie sa se inteleaga in ceea ce priveste pensia alimentara, dar si programul de vizita. Insa, pana atunci, mai sunt si alte lucruri de rezolvat, insa nu avem cu cine vorbi. Deocamdata, Antonia i-a maid at un ragaz, inca mai are rabdare. Legal, putem face mai multe lucruri, dar mai asteptam. Poate chiar si un nou proces”, a declarat Ion Todan, avocatul Antoniei, pentru CANCAN.ro. 

Vrea a faca nunta si botezul in aceeasi zi

Alex Velea si Antonia au impreuna un copil in varsta de 5 luni

Alex Velea si Antonia au impreuna un copil in varsta de 5 luni

Cum baietelul lor are deja cinci luni, acesta ar fi trebuit botezat, pana acum, insa Antonia si Velea au amanat aceste planuri in speranta ca vor putea face si nunta in acelasi timp. Se pare ca cei doi vor fi nevoiti sa-si reorganizeze treburile, intrucat Vincenzo nu pare dispus sa-I acorde divortul Antoniei prea curand. 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *