Decizie de ultima ora luata de Antonia! Ii acorda divortul lui Vincenzo! Ce capcana i-a intins italianul si ce se intampla cu Maya

Zi grea pentru Antonia! Probabil constarnsa de imprejurari, solista si-a retras actiunea de divort si se va separa de Vincenzo la notar. Asta vine la pachet cu renuntarea la custodia fetitei, care va ramane in Italia, in grija tatalui, pana la 10 ani.

CANCAN.ro a scris, in exclusivitate, in urma cu doua saptamani, ca Antonia risca sa mai ramana casatorita cu Vincenzo inca cel putin trei ani, in cazul in care acesta isi urmeaza planul de a muta procesul in Italia. Se pare ca, in acest fel, barbatul a reusit sa o convinga pe solista sa renunte la proces si, implicit, la lupta din Tribunal pentru custodia Mayey, fiica lor in varsta de aproape patru ani. Astazi, cei doi s-au intalnit in fata judecatorului, iar Antonia si-a retras cererea de divort:

“Eu rămân reținut. Urmeaza, cel mai probabil, divortul la notar. Acum, ei sunt casatoriti, iar Antonia are drepturile unui parinte. Pot sa va spun ca Antonia va merge in Italia, la Maya”, a declarat Ion Todan,
Maya ramane in Italia pana la 10 ani

In mod cert, odata cu acceptarea divortului la notar, Antonia a făcut si compromisul de a renunța la custodia fetitei, pentru care s-a batut mai bine de un an. Anca Andrei, avocatul lui Vincezno, a lamurit pe deplin situatia:

“Antonia a spus ca il va cauta pe Vincenzo, saptamana viitoare, pntru a stabili o data la care sa mearga la notar, in functie de cum au si ei progamul. Asta, in cazul in care nu ne va face surpriza de a renunta la aceasta idee, ca si retragerea cererii de divort a fost o surpriza. Dar vor divorta la notar, de comun acord, asa cum a dorit clientul meu de la inceput. Ea a fost cea care si-a dorit sa mearga la instanta. Va semna si acordul în privința Mayei, asta inseamna ca fetita va ramane in italia pana la varsta de 10 ani, iar mama ei o poate vedea ori de cate ori isi doreste.

Se pare ca Vincenzo a obtinut ceea ce si-a dorit

Se pare ca Vincenzo a obținut ceea ce si-a dorit

Si fetita va fi adusa in tara, dar nu in perioadele in care merge la scoala sau la gradinita, de exemplu. S-a stabilit varsta de zece ani pentru ca, in cazul in care Antonia deschide iar procesul de custodie, fetita sa nu fie adusa la proces. Pentru ca, de la sapte ani, un copil poate fi chemat in instanta, dar am zis ca, daca e sa se intample lucrul asta, macar sa fie mai matura si sa ajunga la zece ani”, ne-a declarat Anca Andrei, avocatul lui Vincenzo.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *