A marcat în baie? Paranormal! Un atacant de Națională și-a înșelat iubita cu aceasta de față

La nivel declarativ, cel puțin, calificarea Naționalei la primul turneu după 8 ani a făcut mai mulți fotbaliști care se cam lăsaseră de meserie să revină la cluburi din România (cluburi de fotbal și nu numai), sperând că vor fi luați în avionul de Franța.

Astfel, cei mai importanți doi atacanți ai Naționalei din deceniul trecut vor juca în Liga I în această primăvară. Unul la Târgu Mureș (Adi Mutu), celălalt cică la Steaua.

Noul atacant al FCSB în tricoul Naționalei, o imagine pe care s-ar putea să n-o mai vedem decât în arhive

Noul atacant al FCSB în tricoul Naționalei, o imagine pe care s-ar putea să n-o mai vedem decât în arhive

Cu doar 7 meciuri oficiale jucate în ultimii doi ani, fostul vârf al lui Dinamo, Șahtior, Stuttgart și Schalke a revenit în București mai mult atras de mirajul frumuseților autohtone decât de banii lui Becali (de care chiar el a spus că nu prea are nevoie, pentru că face mult mai mult din chirii).

Aflat într-o relație cu cumințica studentă Ioana Marcu din vara anului trecut, Don Juanul de Colentina pare dispus să înșele pe toată lumea iarna aceasta, nu doar pe fanii dinamoviști, care i-au transmis multe urări de dulce după ce s-a întors să joace pentru marea rivală.

Dragostea durează trei ani, spune o carte ajunsă celebră. Din păcate pentru frumoasa Ioana Marcu, în cazul fotbaliștilor români vorbim mai degrabă despre trei luni

Dragostea durează trei ani, spune o carte ajunsă celebră. Din păcate pentru frumoasa Ioana Marcu, în cazul fotbaliștilor români vorbim mai degrabă despre trei luni

Întâlnire la nivel înalt (1,76 + tocuri) în toaleta pentru VIP-uri

Pățania s-a petrecut zilele trecute într-un celebru restaurant de fițe bucureștean. În timp ce se afla la o masă mare alături de mai mulți prieteni, tot mai puțin celebrul atacant se cam plictisea. Nu l-au putut distra nici prezența iubitei, nici aceea a unui amic celebru chiar și prin birouri de procurori și secții de poliție pentru faptul că serviciile oferite de el distorsionează suficient de multe ore realitatea încât lumii bune a Bucureștiului să i se pară că e-n paradis.

Fosta Miss Turism Cristina Rovența, o frumusețe pentru care te-ai dedica unei vieți pasionale de etern turist

Fosta Miss Turism Cristina Rovența, o frumusețe pentru care te-ai dedica unei vieți pasionale de etern turist

Motivul pentru care atacantul nu era în elementul lui la masă se afla la masă de la un nivel inferior. Acolo se afla mai celebra (decât prietena lui, cel puțin) Cristina Rovența, fostă Miss Turism și mare microbuzistă (nu chiar microbistă, adică, pentru că mai mult decât fotbalul îi plac oamenii din el). Între fotbalist și Cristina a început o serie de ocheade finalizate (da, a fost cu finalizare) ciudat: la un semn discret, fata s-a ridicat și, deși avea la îndemână, lângă ea, baia pentru clienți normali (a se citi ”mai fraieri”) a restaurantului despre care vorbim, a preferat să ocolească tot restaurantul pentru a ajunge la mult mai liniștita baie de VIP-uri.

Mișcarea a fost atât de inexplicabilă încât a atras atenția mai multor clienți, care și-au zis că probabil frumoasa brunetă are vreo carte de terminat în geantă și de aia are nevoie de câteva minute de liniște la toaleta de vedete. Adevăratul motiv al ocolului restaurantului în 80 de secunde s-a aflat câteva minute mai târziu, însă, când fotbalistul cu care s-a privit insistent toată seara a urmat-o la baie. Între timp, Ioana Marcu, prietena omului, părea prea obosită ca să observe ce se întâmplă sau poate prea jenată.

După câteva minute, omul s-a întors victorios: din sursele noastre, cu numărul de telefon al Cristinei Rovența. Cel puțin, adică. Nu vrem să-i facem reclamă proastă sau să punem la îndoială calitățile de amant, așa că nu îndrăznim să insinuăm că în toaletă s-ar fi petrecut și altceva în timpul chiar mai scurt decât cel petrecut de respectivul pe terenul de fotbal anul trecut.

Cristina Rovența s-a iubit la maximum cu Maxim

Bratwurștii nu i-au picat bine frumoasei românce, care l-a părăsit pe gelosul Maxim la scurt timp după ce se mutaseră împreună

Bratwurștii nu i-au picat bine frumoasei românce, care l-a părăsit pe gelosul Maxim la scurt timp după ce se mutaseră împreună

După o relație pasageră cu Lucian Becali, Cristina Rovența a reușit performanța greu accesibilă altor vedetuțe locale de a sta o bună perioadă în paginile tabloidelor din două țări: România și Germania. Motivul? Pasionala relație cu Alexandru Maxim, care, ca să vedeți cum lucrează destinul ăsta, joacă exact la VFB Stuttgart, care e și fosta echipă a celuilalt marcator (mai mult prin băi decât pe stadioane), cel din povestea de mai sus.

Rovența s-a despărțit de Maxim la scurt timp după ce se mutase împreună cu acesta, în Germania. Iată ce ar putea-o uni cu băiatul fost ”câine până la moarte” și actual stelist înfocat: dorul de casă care te face să te întorci la București chiar și dintr-o țară mult mai civilizată ca Germania.

Poște ca-ntre fotbaliști: nu e prima oară când atacantul (doritor) de Națională îi suflă fosta unui coleg

Cum se zice menage a trois în turcește? Bunii prieteni împart orice, chiar și femeile  iată o regulă cu care Gabi Torje n-ar fi tocmai de acord

Cum se zice ”menage a trois” în turcește? Bunii prieteni împart orice, chiar și femeile – iată o regulă cu care Gabi Torje n-ar fi tocmai de acord

Același iubitor fotbalist care acum ar putea să-i provoace lui Alex Maxim crize de gelozie a reușit să-l enerveze cam la fel în trecut și pe bunul său prieten Gabi Torje, cu care a împărțit două echipe (Dinamo și Konyaspor), multe camere de hotel și… o femeie. Faptul că Torje și Iulia Parlea au ajuns aproape de altar nu l-a împiedicat pe loialul și vechiul prieten al micuțului fotbalist să se dea la fosta prezentatoare TV la scurt timp după ce aceasta s-a despărțit de Torje. CANCAN a povestit atunci cum în vestiarul echipei Konyaspor s-a creat un scandal monstru în care Torje a spus oficialilor echipei: ”Ori eu, ori el!”. Turcii au optat pentru Torje, așa cum probabil o va face și Iordănescu, în vară.

Naționala României, șubrezită de femeile frumoase

Tata Puiu e cunoscut pentru concepțiile sale de modă veche, printre care și aceea că nu ia niciodată femei în autocarul echipei. Istoria îi dă însă dreptate când vine vorba de ghinionul pe care-l poartă femeile

Tata Puiu e cunoscut pentru concepțiile sale de modă veche, printre care și aceea că nu ia niciodată femei în autocarul echipei. Istoria îi dă însă dreptate când vine vorba de ghinionul pe care-l poartă femeile

Interesant este că ar fi a doua oară când Puiu Iordănescu s-ar vedea nevoit să aleagă la un turneu final între doi fotbaliști care s-au certat din cauza unei femei. Acum nu mai puțin de 22 de ani, același Puiu Iordănescu nu l-a luat în lotul pentru Campionatul Mondial din SUA pe Gică Craioveanu, unul dintre cei mai în formă atacanți români ai momentului. Motivul? Celălalt oltean important din echipă, Gică Popescu, era foc și pară pe Craioveanu pentru că acesta ar fi avut o aventură cu logodnica lui de la acea vreme. De altfel, Popescu a părăsit-o pe loc pe aceasta, imediat după ce a aflat de presupusa infidelitate.

Sursa: cancan.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *