Atentie, romani! Nu va mai puneti poze cu copiii pe Facebook! Pericolul este urias

Pe Facebook circula un mesaj prin care utilizatorii sunt avertizati sa nu-si mai puna poze cu copiii pentru ca, fara sa vrea, se expun unor riscuri uriase, iar micutii pot sa cada in ghearele traficantilor de carne vie.

“Un necunoscut, o necunoscuta iti trimite o cerere de prietenie pe Facebook. Nu stii cine e, dar fotografia de profil e draguta, asa ca-i accepti cererea. Este prima zi de scoala a fetitei tale. Arata atat de adorabila in noua sa uniforma, incat nu rezisti ispitei si-i faci o fotografie pe care s-o pui pe Facebook, s-o vada familia si prietenii. Desigur, tot din entuziasm, iti dai check in si la scoala ei. Intre timp, prietenul necunoscut pe care l-ai acceptat, salveaza poza fetitei si o trimite catre alti 60 de prieteni, cu textul:
<< Fata caucaziana, 7 ani, par castaniu, ochi negri. Pret 5.000 Euro >>

Cei care posteaza pe Facebook poze cu copiii lor se expun unor riscuri uriase

Cei care posteaza pe Facebook poze cu copiii lor se expun unor riscuri uriase

Nu doar ca i-ai indicat traficantului de copii cum arata fetita ta, dar i-ai comunicat si unde invata (dand check in). Practic, i-ai servit-o pe o tava. Iar cand te-ai dus s-o iei de la scoala, micuta ta n-a fost de gasit. Nici nu stii ca fetita ta i-a fost vanduta unui pedofil de 43 de ani chiar inainte sa pleci din fata scolii si ca ea acum este in drum spre Africa de Sud, legata la ochi si plangand pentru ca un om pe care nu l-a vazut niciodata a luat-o de la scoala, si ea acum nu stie unde sunt parintii, unde va fi dusa si ce i se va intampla.

NU MAI ADAUGATI LA PRIETENI PERSOANE NECUNOSCUTE.

SI NU MAI PUBLICATI PE FACEBOOK TOTUL DESPRE VIATA VOASTRA.

SI EVITATI SA FOLOSITI FOTOGRAFIA COPILULUI LA POZA DE PROFIL.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *