A reapărut ţeapa „Carte de Telefoane”

Abonaţii „Romtelecom” primesc o „factură” prin care li se solicită plata sumei de 527 RON *  Hârtia este trimisă de ROMTELEMEDIA CARTE DE TELEFOANE SRL, o firmă a cetăţeanului maghiar HERCZEG ATTILA LEVENTE, domiciliat în Budapesta şi nu are nici o legătură cu operatorul de telefonie fixă * Această ţeapă se derulează după un scenariu pus în aplicare în 2007, când o altă firmă aparţinând unui alt ungur (GYULA ERICH KATONA), SC CARTEA ROMÂNĂ DE TELEFOANE SRL, a încercat să înşele abonaţii „Romtelecom” cu o trimitere similară

O nouă golănie a fost (re)lansată în aceste zile, vizaţi fiind, în principal, abonaţii „Romtelecom”. Aceştia primesc prin poştă o factură asemănătoare cu cea emisă de operatorul de telefonie, prin care li se solicită plata sumei de 527 RON, sumă care ar reprezenta prioritate în publicarea reclamei în „Carte de Telefoane”.

De fapt, această plată nu are nici o legătură cu „Romtelecom” sau cu înscrierea în Cartea de Telefoane editată prin intermediul operatorului de telefonie fixă („Pagini Albe” sau „Pagini Galbene”), ci este o ţeapă pusă la cale de ROMTELEMEDIA CARTE DE TELEFOANE SRL (J5/1424/2010; CUI 27254434).

Această firmă a fost înfiinţată la începutul anului 2010 de către ungurul HERCZEG ATTILA LEVENTE (născut la data de 18 iulie 1960, cu domiciliul în Ungaria, 1081 Budapesta 08, Kisfuvaros Utca 4, parter, ap. 6A), având sediul social în Bucureşti, str. Dr.Petre Herescu nr.15, et.2, sectorul 5. După doar cîteva luni, ungurul „transferă” firma în Bihor, noul sediu social fiind în Oradea, str. SZIGLIGETI EDE nr. 1.

În încercarea de a da o notă de lagalitate acestei ţepe, ungurul a menţionat pe factură, cu un scris foarte mic, că „plata acestei oferte este voluntară”, iar „Carte de Telefoane nu este afiliată cu Romtelecom”. Demn de remarcat este şi faptul că HERCZEG ATTILA LEVENTE nu are de gând să tipărească o carte de telefoane, ci aşa-zisa reclamă pe care o promite în schimbul sumei de 527 RON ar urma să apară pe cartedetelefoane.com, un domeniu rezervat în septembrie 2010 pentru o perioadă de numai un an.

Istoria se repetă: ungurii ne cred idioţi

Această ţeapă nu este nouă, ci reprezintă „o copie fidelă” a celei  care a fost lansată în 2007 de către EDITURA CARTEA ROMANĂ DE TELEFOANE SRL (J40/3423/2007; CUI 21140880), cu diferenţa că atunci suma facturată era de 321,30 RON.

Similitudinea acestor ţepe merge până la originea infractorilor, unic asociat şi administrator asl societăţii CARTEA ROMÂNĂ DE TELEFOANE SRL fiind tot o persoană cu cetăţenie maghiară, GYULA ERICH KATONA (03.01.1968).

Mai mult, sediul social iniţial a fost în Bucureşti, str.Dr. Petre Herescu nr.15, et. 1, camera 13, sectorul 5, adică în acelaşi imobil unde anul acesta şi-a înfiinţat spcietatea celălalt ţepar ungur.

Deşi această firmă nu a depus bilanţul în ultimii ani, deşi are sediul social expirat din 2007, deşi a fost declarată INACTIVĂ de către ANAF (ca urmare a nedepunerii documentelor fiscale), Registrul Comerţului Bucureşti nu s-a sinchisit să solicite dizolvarea, astfel că SC CARTEA ROMÂNĂ DE TELEFOANE SRL figurează în continuare ca fiind „în funcţiune”.  (antitepari.ro)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *