Loredana, incasari de 250.000 de euro la concerte! Cantareata a castigat o avere in numai doua zile!

Loredana a organizat cu mult timp inainte concertele din data de 25 si 26 octombrie de la Sala Palatului. Ea si intreaga ei echipa de peste 25 de instrumentisti si balerini au facut repetitii aproape zilnic pentru a nu da gres la coregrafie.

Biletele pentru concertul din 25 octombrie s-au vandut ca painea calda, desi nu au fost tocmai ieftine. Preturile au pornit de la 100 de lei pana la 250 lei la categoria VIP. In numai cateva saptamani, toate cele aproximativ 5.000 de locuri de la Sala Palatului au fost ocupate, astfel Lori a mai organizat un concert si pe 26 octombrie.

Pentru a avea acces si oamenii care nu au o situatie financiara tocmai buna, dar si studentii, Lori a facut reduceri la show-ul de duminica seara. Astfel cel mai ieftin bilet il puteai achiziona cu 60 de lei, iar cel mai scump cu 150 de lei.

 

Daca facem un calcul, Loredana a avut incasari uriase la concertele sale. In prima seara, blonda a reusit sa vanda bilete in valoare de aproximativ 170.000 de euro, iar in cea de-a doua, in jur de 80.000 de euro. Astfel, dintr-un foc, incasarile au fost de 250.000 de euro.

Insa acesti bani nu-i revin divei in totalitate. Loredana a avut cu ea, pe scena, dar si in spate, in culise, o armata de oameni, care fac parte din echipa ei si pe care, evident, ca ii va plati. Mai mult, cele peste 10 tinute pe care le-a purtat in seara show-urilor au costat o avere. Lori a scos bani frumosi din buzunar pentru a arata ca scoasa din cutie, pe scena.

Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *