Loredana Groza i-a lasat cu gura cascata pe toti cei de la „Vocea Romaniei”. S-a intins pe jos, in maini si a inceput sa….

Loredana Groza a avut parte de o prestatie fabuloasa la „Vocea Romaniei”. Ea le-a demonstrat tuturor ca este intr-o forma fizica de zile mari!

Intr-o pauza de show, Loredana a avut o reactie cel putin amuzanta la adresa unui sunetist din culise. „N-ai mai facut sex de mult” i-a spus ea acestuia, in rasetele celorlalti jurati.

Smiley l-a chemat repede pe baiatul din echipa tehnica, l-a scapat de „girafa”, microfonul pe suport de doi metri cu care capta sunetele si i-a ordonat scurt: „Cinci flotari!”. „El e marinarul, daca nu-l stiti, nu e in stare sa faca nici o flotare” a completat Smiley.

Loredana a executat peste 20 de flotari!

De dragul show-ului, acesta s-a conformat, dar executia a fost jalnica. „Lucreaza abdomenul si fesierii” i-a atras atentia Loredana.

Diva s-a lasat dusa de un joc al provocarilor cu Smiley si i-a aratat ca si ea poate sa faca cateva flotari, chiar si pe tocuri. Toti cei de fata au pierdut numarul flotarilor facute de Lore, dar este cert ca a sarit de 20, dandu-le tuturor un exemplu!

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *