ACUZAŢII fără precedent: DNA a pus pe piaţă convorbiri literare FALSE!

Cum ar fi sunat titlurile din tabloide, dacă Titu Maiorescu, Ion Creangă, Mihai Eminescu etc ar fi trăit în zilele noastre.

Tity Maiorescu a rămas PE DRUMURI! Vedeta a dat tot din CASĂ! Invitat în emisiunea Dimineaţa mahmură cu Micky şi Johnny, cantautorul Tity Maiorescu, fondator al trupei June May, a făcut dezvăluiri senzaţionale din interiorul vieţii mondene ieşene, şocând publicul prezent în studio, dar şi milioanele de telespectatori. Tity a povestit cum, în timpul unui turneu la Cluj, Vasea Pogor şi-a luat-o pe cocoaşă de la nişte barnuţişti după ce li se adresase acestora cu formula „domnilor habarnişti”. Asistenţa din studio a vibrat la maxim atunci când Tity a descris cum a reuşit Vero Mikle să convertească un latinist la curentul June May, doar punându-l să citească Fântâna Blanduziei imprimată bilingv pe dantela bikinilor. În final, Tity a adus publicul pe culmile extazului, făcând o demonstraţie de fachirism. Practic, vedeta a păşit prin studio pe cincizeci de cuie bătute în talpă, prin telekinezie de la Bucureşti, de mentalistul Bippy Haşdeu.

ACUZAŢII fără precedent: „Procurorii DNA au pus pe piaţă convorbiri literare FALSE! Scandal monstru în lumea mondenă ieşeană, după ce mai mulţi scriitori din oraş au reclamat că DNA a scos pe piaţă stenograme false din diverse convorbiri literare purtate telefonic între junimişti. Într-o conferinţă de presă susţinută la Hanul Trei Sarmale, Jacob Negruzzi, purtătorul de cuvânt al trupei June May, a prezentat câteva exemple de dialoguri măsluite de procurori. Astfel, într-o convorbire înregistrată de oamenii legii apare că Johnny Creangă i-ar fi spus lui Micky Eminescu: „Vezi că Vero te traduce!”, când, de fapt, spusese: „Vezi că eşti intraductibil!”. Apoi, într-o convorbire purtată între Vasea Pogor şi Tity Maiorescu, primul i-ar fi spus celui de-al doilea: „Tity, vreau să fac o Baie Comunală!”, când, în realitate, cuvintele au fost: „Tity, vreau să fac o baie de mulţime!”. Jacob Negruzzi a anunţat că membrii trupei June May vor protesta împotriva abuzurilor DNA printr-o grevă a lecturii, timp în care nu vor citi decât etichete de pe sticle şi note de plată.

Amendă USTURĂTOARE pentru Cally Hogaş! Artistul declară că e HĂRŢUIT! Cally Hogaş a fost surprins de Poliţia Rutieră conducând nebuneşte pe drumuri de munte. Mai mult, se pare că Hogaş nici nu avea rovinieta necesară pe drumurile naţionale. Iritat, Cally a ameninţat că va contesta amenda şi va în judecată poliţia, afirmând că se simte hărţuit. „Cum de se face că Alex Vlahuţă n-a fost niciodată amendat pentru depăşirea vitezei în drumurile sale prin România pitorească? Dar aşa suntem noi, moldovenii, nu ştim să ne respectăm caii putere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *