Acuzatii grave la adresa unei profesoare! In loc sa faca meditatii la matematica, facea sex cu elevii!

Cazul unei profesoare din Virginia, Statele Unite ale Americii, a facut imediat inconjurul planetei. Mai exact, cadrul didactic, in varsta de 28 de ani, este acuzata ca in loc sa faca meditatii la matematica cu tinerii, ea ii invata sa faca sex.

Profesoara a chemat la ea in repetate randuri mai multi elevi, sub pretextul meditatiilor la matematica. Dar lectiile s-au transformat in sex, iar acum femeia risca pana la 25 de ani de inchisoare cu executare. Ea a spus in fata magistratilor ca a intretinut raporturi sexuale cu minorii deoarece in acest mod s-a simtit dorita.

profesoara de sex

profesoara de sex

Tinerii isi asteptau randul in pivnita
Potrivit declaratiilro facute in fata procurorilor, fosta profesoara, care era in acelasi timp si antrenorul echipei de volei a liceului, a profitat ca sotul sau nu era plecat de acasa mai tot timpul, a invitat mai multi elevi la locuinta sa.

profa_4-465x390

Iar in timp ce ea facea sex cu un elev in dormitor, ceilalti isi asteptau, cuminti, randul in pivnita. Fotografiile realizate in timpul orgiilor sexuale sunt atat de explicite incat anchetatorii au preferat sa nu le faca publice!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *