Asistentele intră la apă! Ana Maria Mocanu, Loredana Chivu şi Raluca Dumitru fac «Splash» pentru

Pe 3 iunie încep filmările pentru un nou sezon “Splash, vedete la apă!” şi cărţile au fost deja făcute. După cum se prezintă situaţia, aceasta va fi cea mai fierbinte ediţie de până acum. Complet dezinhibate şi foarte dezinvolte, “păcătoasele” Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu vor face din nou echipă pentru audienţă.

Potrivit informaţiilor noastre, fetele vesele au acceptat să intre la apă contra sumei de 500 de euro pe săritură. Sarea şi piperul însă nu o va reprezenta măiestria lor la trambulină, ci felul în care costumele de baie vor arăta ude pe ele. Slav se dezbracă pe aceiaşi bani.

 

victor-slav-patratele

Şi, pentru ca reţeta să fie perfect echilibrată, blondei şi roşcatei li se va alătura şi o brunetă fierbinte, Raluca Dumitru, şi ea asistentă prin Antene. Liga sexy fiind stabilită, producătorii au contrabalansat nurii cu veteranele Bambi şi Rocsana Marcu. La capitolul băieţi, pe aceiaşi bani, 500 de euro pe săritură, îşi vor arăta chiloţii la TV Victor Slav, devenit angajat sezonier al trustului Intact, Liviu Vârciu şi Giani Kiriţă.

 

fotomodelul-raluca-dumitru-argaseala-e-un-gentleman-si-a-cerut-scuze-ca-mi-a-facut-masina-praf-exclusiv_16_size2

Prezentatoare la jumătate de preţ

Şi pentru că trăim vremuri de criză şi bugetele sunt restrânse, producătorii show-ului au găsit o variantă mai ieftină de prezentatoare, după plecarea Roxanei Ionescu. Astfel, din informaţiile noastre, “la butoane” va fi Alina Puşcaş (foto), gazda emisiunii “Te cunosc de undeva?”, care ar fi acceptat misiunea pentru un spor salarial de câteva sute de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *