Adelina Pestrițu, sfătuită de Speak să mănânce mai mult

După ce a slăbit şi are o siluetă trasă prin inel, Adelina Pestriţu este pe cale să ia o decizie radicală. Prezentatoarea TV face tot posibilul să se îngraşe.

În timp ce multe femei fac eforturi să fie suple, Adelina Pestriţu a ajuns la concluzia că noile dimensiuni nu o avantajează. Cam de aceeaşi părere este şi Speak, iubitul ei, care i-a sugerat discret acest lucru. “Sunt într- o perioadă în care îmi doresc să mai iau în greutate un kilogram – două, nu mi-ar strica. Asta m-a sfătuit şi Ştefan şi mănânc cam orice îmi doresc. Şi dulciuri, şi mâncare mai grasă, dar în acelaşi timp această alimentaţie mai puţin sănătoasă, aşa cum îi spun eu, o combin cu sportul şi cu tratamentele corporale”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestriţu. Vedeta recunoaşte că este nehotărâtă la capitolul greutate, acum “muncind” la greu să se mai împlinească un pic.

“Eu niciodată nu sunt fericită, niciodată nu o să spun: Gata, am atins greutatea ideală şi mă opresc! Când sunt mai cu forme, vreau să fiu mai slabă, când sunt slabă: Vai de mine, sunt prea slabă! Deci trebuie să mă mai îngraş. În prezent am 51 de kilograme şi mi-ar plăcea să ajung la 52 jumătate- 53 kg”, ne-a mărturisit ea. l

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *