Adevăratul Horoscop sexual pe 2012!

Pentru cei dintre dumneavoastră care sunteţi mai interesaţi dacă o să vă scârţâie patu’ anul viitor, decât dacă o să mai aveţi loc de muncă sau ce băga la maţ, am umblat, ne-am documentat şi am discutat cu eminenţi specialişti în domeniu, astfel că suntem în măsură să vă prezentăm Adevăratul Horoscop sexual pe 2012! Menţionăm că aşezarea astrelor pentru fiecare zodie în parte am operat-o cu ajutorul colegilor de la Poliţia Locală (foştii gardieni publici care se ghidau după lună, ca să ajungă acasă).

În ceea ce priveşte interpretarea rezultatelor, am apelat, la cine altul, decât la reputatul sexolog Bebe Mihăiescu.

–         Domnule sexolog Bebe Mihăescu, în primul rând, ce mai faceţi? Nu v-am mai văzut de multişor pe la televizor.

–         Fac foarte bine. Uite, tocmai am consiliat două studente cu ceva probleme de frigiditate. La televizor mai răruţ, că am foarte multă treabă.

–         Haideţi, atunci, să nu mai pierdem vremea şi să ne spuneţi ce ne aşteaptă în 2012, din punct de vedere sexual? Ce spun astrele?

–         Dom’le, astrele nu ştiu ce spun, că nu-s astrolog. Dar din ceea ce îmi arătaţi dumneavoastră aici, văd că 2012 e un an cu totul şi cu totu’ diferit de toţi ceilalţi ani.

–         Adică, domnule sexolog Bebe Mihăiescu?!

–         Adică nu se pot face predicţii pe fiecare zodie în parte, pentru simplul motiv că, din acest punct de vedere, deci sexual, va fi cam la fel pentru toţi.

–         Păi asta-i bombă de presă, domnule sexolog Bebe Mihăescu!

–         Este, domnilor.

–         Nu ne mai frigeţi, spuneţi-ne care-i laitmotivu’!

–         Laitmotivu-i că, indiferent că suntem lei, fecioare, capricorni, tauri sau berbeci, în 2012 o să stăm toţi capră.

–         Capră?!

–         Capră.

–         Nimic altceva?

–         … aş spune şi altceva, da’ nu m-aş exprima prea academic.

–         Deci o s-o…

–         Da, în continuoare…

–         Vă mulţumim din suflet, domnule sexolog Bebe Mihăescu!

–         Eu vă mulţumesc şi vă doresc dumneavoastră şi cititorilor dumneavoastră multă sănătate. Sănătate şi putere de a îndura toate cele câte ne aşteaptă!

Dragi cititori, aţi reţinut. Puteam să vă fi minţit şi să spunem – cum fac toate celelalte organe perverse de presă – ba că berbecii vor fi predispuşi, în 2012, la aventuri, ba că săgetătorii vor avea un plus de senzualitate, că fecioarele iau foc, peştii îşi extind reţeaua şi câte şi mai câte. Nu, adevărul gol-goluţ e că toţi vom sta capră anu’ viitor, indiferent că ne place sau nu. Măcar să nu ne amorţească mâinile.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *