Top 3 scandaluri din 2011!

Au făcut ravagii printre ieşeni, au confirmat multe bănuieli sau au demascat lumi imaginare. Top trei scandaluri din 2011!

Pe locul trei se clasează clasează scandalul P.R-ului de la Skin, Gabi Sauciuc, care, la marea deschidere Skin Summer Lounge, s-a luat la păruială cu o fosta prietenă Ionela Asofronie. Mărul discodiei din această ceartă a fost craiul Sorin Balaban, o prezenţă nelipsită de la marile evenimente mondene ale Iaşului. Mulţi dintre cititori au confirmat faptul că fetele s-au bălăcărit ca la uşa cortului, ba chiar mai mult, au divulgat picanterii din viaţa protagoniştilor. Cert e că, în urma acestui scandal, clubul Skin s-a ales cu imaginea şifonată, culmea, tocmai din partea PR-ului!

Locul doi aparţine unei fete cu o imaginaţie foarte bogată, pe numele ei de fată Hel-Alen Tiru! O prezenţă exotică, uşor de remarcat, dar care a dovenit că are o identitate falsă. Ioana Suedeza, a destrămat imaginea perfectă a lui Hel-Alen , făcând nişte declaraţii bombă:

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 20%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

“Nu are lumea la picioare, ci între picioare! Este o curvuliţă de doi bani care minte de îngheaţă apele, care a trecut prin patul tuturor arabilor în speranţa de a găsi un trai mai bun şi un suport financiar! Este o persoană care îşi bârfeşte până şi cele mai apropiate prietene, şi care nu are niciun viitor. Nu este la nici o facultate de Arte aşa cum spune ea. Nu are nici măcar bacalaureatul luat! Helen este o persoană cu probleme psihice. Nu poţi crea o lume a ta, plină de minciuni dacă eşti un om normal. De mică a vrut să se afirme, începând cu «Fata de la pagina 3» şi aşa mai departe. Mărturie este blog-ul zvon-zvon.blogspot.com, unde sunt poze  făcute în urmă doi ani”.

Se pare că şi de această dată, principalul motiv pentru care fetele s-au luat la harţă a fost un băiat, modelul Marsel Raiser. În urma acestei dezvăluiri, Hel-Alen a căzut într-o depresie profundă dar şi cu imaginea pătată.

Cel mai mare scandal, deci locul I cu floricele şi coroniţă, a fost ţeapa din kick boxing-ul ieşean, Praetorians Gym, în rolul principal fiind Mircea Harjaba.

Un fost agent de pază de la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, Ţurlea Puiu Lucian, prin intermediul antrenorului Hârjabă a contactat, la sfârşitul anului 2009, patru sportivi de la „Praetorians Gym”, promiţându-le slujbe de brancardieri la „aripa nouă a spitalului”, contra sumei de 500 de euro fiecare. Prejudiciul se ridica la o sumă cu mult mai mare, întrucât Ţurlea şi Hârjabă au pretins şi primit de la alţi naivi comisioane de până la 2.500 de euro de om pentru slujbe ca cele de liftier şi şofer la noua aripă a Spitalului de Urgenţe care şi astăzi  este închisă. Toţi sportivii ţepuiti şi-au încetat activitatea pe parcursul anului trecut, după ce s-au convins că povestea celui care ar fi trebuit să le fie un părinte spiritual, a fost doar o altă minciună pe care ei au crezut-o, existând cazuri în care Hârjabă a colectat el însuşi banii în cazul “Spitalului de Urgenţe”. Cei ţepuiţi sunt campioni naţionali şi balcanici de kick boxing, sportivi cu palmares, care în acest moment îşi plătesc studiile muncind noaptea în cluburi, sau spălând farfurii spre a-şi câştiga existenţa. Acest scandal a iscat o serie de controverse, atât în lumea sportului cât şi în lumea mondenă a Iaşului.

Iar pentru cei care spun că Iaşul este oraşul unde nu se întâmplă nimic, noi le recomandăm să citească mai bine site-ul nostru şi să se gândească mai bine înainte de a deschide gura. La bună vedere şi La Mulţi Ani!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *