Adevărul din spatele fotografiei în care LAURA COSOI apare cu un bebeluş în braţe! S-a întâmplat chiar de Paşte!

Laura Cosoi a organizat împreună cu soţul ei două ceremonii de nuntă şi două petreceri, în două oraşe diferite, având nu mai puţin de 600 de invitaţi. Cununia civilă şi cea religioasă au avut loc la Iaşi, oraşul natal al Laurei, şi au fost urmate de o petrecere grandioasă în grădina Conacului Polizu. La o săptămâna distanţă însă cei doi au făcut o petrecere răsunatoare şi la Târgu Mureş, unde a copilărit Cosmin.

Formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi şi la aproape un de zile de când sunt căsătoriţi, Laura şi soţul ei, Cosmin nu au niciun copil, deşi îşi doresc foarte tare acest lucru.

Nu vine barza încă, nu i-am scris încă. O să îi scriem mai târziu puţin, mai pe la anul încolo. Nu ne-am gandit dacă ne dorim băiat sau fetiţă, nu ştim. Momentan mă bucur de patrupedul meu de acasă”, a dezvăluia blonda în toamna anului trecut.

Laura Cosoi şi soţul său au devenit părinţi spirituali.
Laura Cosoi şi soţul său au devenit părinţi spirituali.

Cel mai probabil actriţa o să înceapă să-i scrie berzei, deoarece îşi dorinţa de a avea un copil este din ce în ce mai mare. Recent, blonda a postat o fotografie pe contul său de socializare în care îl are alături pe soţul ei, Cosmin, iar în braţe ţine un bebeluş.

Până să devină părinţi reali, aceştia au devenit părinţi spirituali, s-au decis să creştineze un copil, chiar de Paşte. Cei trei formează un tablou perfect, fanii au fost încântaţi când au văzut fotografia şi le-au transmis că aşteaptă să îi vadă cu propriul lor copil.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *