Cum arată LORA fără pic de machiaj. Fanii au reacţionat imediat! „Eşti…”

Lora şi-a surprins fanii cu o imagine mai puţin obişnuită, în care apare complet fără machiaj.

După ce a găsit liniştea şi pe plan sentimental, după divorţul de Dan Badea, Lora şi-a mutat din nou atenţia asupra carierei sale. Cântăreaţa a devenit mult mai prietenoasă şi cu fanii care o urmăresc pe reţelele sociale, postând constant imagini din viaţa ei. Prietenii virtuali ai Lorei au avut ocazia să o vadă acum şi într-o ipostază mai rar întâlnită.

Ca orice femeie cochetă, cu o slujbă care îi cere să poarte machiaj, Lora se „găteşte” zilnic, ascunzându-şi chipul în spatele fondului de ten şi al altor trucuri feminine. Iată însă că blondina nu se teme să le prezinte admiratorilor şi o imagine naturală, postând o fotografie în care apare înfăşurată într-un prosop, la sala unde se menţine în formă, iar pe faţă nu are deloc vreo urmă de machiaj.

Lora arată foarte bine şi fără machiaj.
Lora arată foarte bine şi fără machiaj.

Dacă unele vedete se feresc să facă asta din cauza unor probleme cu tenul, blonda Lora a fost complimentată de fanii săi pentru frumuseţea naturală.Eşti foarte frumoasă şi ai o voce minunată.,Eşti minunată chiar şi fără pic de machiaj pe faţă!,Tu şi nemachiată eşti frumoasă!au comentat aceştia.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *