Adevărul din spatele reacţiei ANAMARIEI PRODAN referitoare la banner-ul afişat de fanii dinamovişti la derby-ul de duminică

Anamaria Prodan este o femeie care a realizat totul pe cont propriu, luând-o de jos. Tot respectul pentru asta. Spre deosebire de alţii, care au furat, înşelat, dat şpăgi, minţit, ca să ajungă în vârf, nu avem dovezi că doamna Reghecampf ar fi făcut toate astea. E drept, nici nu e frumos să ne întrebăm cum anume a reuşit în viaţă.

Mai nasol este că uneori însăşi Anamaria pare să se mândrească cu diverse calităţi care, zic oamenii răi, ar fi făcut-o ceea ce este. Se ia ca mostră reacţia ei publică la un banner afişat de galeria dinamovistă, la derby-ul de ieri cu FCSB. „Noi suntem 69”, spunea banner-ul, altfel cam mârlănesc, înfăţişându-le pe Anamaria şi Teodora Stoica, fiica lui MM, aluzie la campania ”Eu sunt 12”.

Fanii dinamovişti au arătat un banner cu Anamaria Prodan şi Teodora Stoica.
Fanii dinamovişti au arătat un banner cu Anamaria Prodan şi Teodora Stoica.

Reacţia Anamariei (între timp ştearsă de autoare de pe Facebook) nu a întârziat: ”Ce ghinion aveti saracilor si fraierilor J) suntem bune şi la 69 J Sugeţi p… J))) Dar sunt sigura ca faceti rana… Asa de prosti sunteti… Incercati anal…:)”.

Haideţi să încercăm să descifrăm împreună ce a spus autorul.

În primul rând, deducem că dinamoviştii au ghinion că nu se pricep la ”69”, ca Anamaria şi fiica lui Mihai Stoica, care (spune chiar Prodanca) ”sunt bune” la această activitate.

Apoi, poetul îi îndeamnă pe suporteri să ”sugă p…”, adică la o partidă de sex oral. ”Dar sunt sigură că faceţi rană (de la supt – nota redacţiei), aşa de proşti sunteţi”, zice soţia lui Reghe. Se deduce, astfel, că oamenii inteligenţi nu fac rană de la această acţiune. Chiar din contră, o săvârşesc impecabil.

Cât despre ultima invitaţie a Anamariei – ”Încercaţi anal!” – nu ştim ce să spunem… Noi ştim însă ce vorbe mai umblă prin peluzele din Ştefan cel Mare. Cică bannerul cu pricina ar fi fost comandat de către patronul ”câinilor”, Ionuţ Negoiţă, care (se cunoaşte) n-o are deloc la suflet pe Anamaria. Bine, bine, dar cu Teodora ce-aţi avut? Sau să fie ea doar o ”victimă colaterală”?

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *