Adina Barbu, cei mai mari sani pe coperta Playboy octombrie

Editia de octombrie a revistei Playboy o aduce pe coperta pe Adina Barbu, una dintre femeile cu cei mai mari sani din Romania. Un pictorial marca Edward Aninaru, completat de altele, la fel de incitante: playmate-ul Roxana si canadianca Stephanie si americana Roxanna.

 pt-facebook_tb628

In cinstea celor 60 de ani impliniti in 2014 de revista iepurasului cu papion, continuam seria retrospectiva cu pictoriale si interviuri celebre aparute de-a lungul timpului cu nume sonore precum Michael Caine, Ray Charles, Shaquille O’Neal, Danny De Vito, Whoopy Goldberg, Jennifer Lopez, Carmen Electra, Shannon Doherty, Adriana Skeranikova si altele.

Apoi citeste un interviu cu actorul de comedie Jonah Hill, pe care il stii din Lupul de pe Wall Street, dar si din recentul 22 Jump Street si vezi ce-a raspuns Paul Ipate la 20 de intrebari incitante. Plus un fantastic reportaj despre sexul in Orasul Interzis si multe alte articole despre masini, filme, muzica, fashion, jocuri, etc. Super-pretexte pentru a-ti trai viata la maxim cu Playboy.

 

playboynoiembrie--1-_tb628

 

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *